Kirpikler asagiya dusuyorsa kirpik kiviricisiyla kivirip kirpik sabitleyen jel gibi rimelleer var . rimel uygulamadan önce sabitleyiciyi kullanirsaniz gün içinde sorunumuz çözülmüş olurişte asıl mesele sabitleyebilmek ama beceremiyorum. acaba maskarayı sürerken yanlış mı sürüyorum belki bu yüzden kirpiklerimi düşürüyor olabilirim
merhaba arkadaşlar, benim kirpiklerim biraz aşağı doğru kayık ve ben bu durumdan nefret ediyorum. bana önerebileceğiniz hacim veren bir mascara var mı ? ve kirpik kıvırıcı kullanıyorum ama bir iki saat sonra kirpiklerim gene aşağı düşüyor bunu önlemenin de çaresi var mı ? bir sürü markanın kirpik kıvırıcısı var. sizce kirpik kıvırıcısında marka önemli mi ? lütfen yardımmkirpiklerim daha güzel gözüksün istiyorum
merhaba arkadaşlar, benim kirpiklerim biraz aşağı doğru kayık ve ben bu durumdan nefret ediyorum. bana önerebileceğiniz hacim veren bir mascara var mı ? ve kirpik kıvırıcı kullanıyorum ama bir iki saat sonra kirpiklerim gene aşağı düşüyor bunu önlemenin de çaresi var mı ? bir sürü markanın kirpik kıvırıcısı var. sizce kirpik kıvırıcısında marka önemli mi ? lütfen yardımmkirpiklerim daha güzel gözüksün istiyorum
Canım maybiline mor olanı dene istersen falsıes black drama favorimYa ben de maskarasından menun olmayanlardanım. yorumları okuyunca maybelline bayağı tutmuş ama ben pek beğenemdim. Çok fazla dolgun olsun istiyorum sanırım bir de max factor denicem.
Çok teşekkür ederim tatlım mutlaka denicem, bugün de baktım max factore ama içime sinmedi. İyi ki almamışım.Canım maybiline mor olanı dene istersen falsıes black drama favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?