• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi mascara?

Lens kullandığım için waterproof ürünler gözlerimi yaşartıyor...alerji yapıyor sanırım, maybelline colossal smokey sarı renkli bir mascarası var, deneyen oldu mu? Almayı düşünüyorum ama kullanışsız olmasından korkuyorum. Şu an kullandığım gayet suya dayanıksız maybelline in mavi rimeli :D

Tane tane ve doğal dursun istiyorsan diorshow günlük kullanım için uygun. Ama gür kirpikler istiyorsan kesinlikle estee lauder double wear. Kirpikerin kıvrılmıyorsa görüntüyü dağıtma amaçlı olarak koyu renk göz makyajı yapabilirsin.

işte asıl mesele sabitleyebilmek ama beceremiyorum. acaba maskarayı sürerken yanlış mı sürüyorum belki bu yüzden kirpiklerimi düşürüyor olabilirim :KK43:
Kirpikler asagiya dusuyorsa kirpik kiviricisiyla kivirip kirpik sabitleyen jel gibi rimelleer var . rimel uygulamadan önce sabitleyiciyi kullanirsaniz gün içinde sorunumuz çözülmüş olur

merhaba arkadaşlar, benim kirpiklerim biraz aşağı doğru kayık ve ben bu durumdan nefret ediyorum. bana önerebileceğiniz hacim veren bir mascara var mı ? ve kirpik kıvırıcı kullanıyorum ama bir iki saat sonra kirpiklerim gene aşağı düşüyor bunu önlemenin de çaresi var mı ? bir sürü markanın kirpik kıvırıcısı var. sizce kirpik kıvırıcısında marka önemli mi ? lütfen yardımm :KK43: kirpiklerim daha güzel gözüksün istiyorum :KK43:

kirpik kıvırıcının ucunu saç kurutma makinası ile biraz ısıt öyle kıvır sonuç farklı olucaktır eminim

Rimmel London Watsons markasi degil ama orada satiliyor evet, cok koklu bir markadir :KK51:

Maskara diyince Lancome tek geciyorum ben. Cogu seyde Lancome'u tek geciyorum gerci ama :KK48: Bircok rimelini kullandim bugune kadar. Dogal bir goruntu olsun ve tek tek alabildigine uzatsin diyorsan L'extreme, yogun bir hacim, uzunluk olsun diyorsan Hypnose Drama (ama gun icinde kullanima agir kacabilir), yine yogunluk olsun, kivirsin ama Drama kadar da dramatik olmasin diyorsan Hypnose (ki inanilmazdir), kivirsin uzatsin ama cok fazla yogunluk katmasin diyorsan Virtuose.

Grandiose aldim bir de henuz kullanmadim, ama o da okudugum kadariyla Hypnose ve Hypnose Drama karisimi hacim, uzunluk, kivrik kirpikler vs vaadediyor. Lancome diyorsa dogrudur diyorum :rolleyes:

merhaba arkadaşlar, benim kirpiklerim biraz aşağı doğru kayık ve ben bu durumdan nefret ediyorum. bana önerebileceğiniz hacim veren bir mascara var mı ? ve kirpik kıvırıcı kullanıyorum ama bir iki saat sonra kirpiklerim gene aşağı düşüyor bunu önlemenin de çaresi var mı ? bir sürü markanın kirpik kıvırıcısı var. sizce kirpik kıvırıcısında marka önemli mi ? lütfen yardımm :KK43: kirpiklerim daha güzel gözüksün istiyorum :KK43:

ben 1 milyoncudan kirpik kıvırıcı aldım gayet de memnunum. markasının çok da önemli olduğunu sanmıyorum. sadece tek dikkat edilmesi gereken konu rimeli sürdükten sonra kurumasını beklemek. yoksa kirpik kıvırma aletine yapışıp kalabilir.

mascarada da avon'un supershock maskarası harika. daha doğrusu fırçası mükemmel kıvırıyor. uzun süre kirpikte tutmamak gerekiyor ve gece kesinlikle sili yatmak gerekiyor. çünkü rimel kirpiklere yapışıyor ve zorla çıkıyor.

maybelline'nin rocket mascarasını kullanıyorum şimdi de. onun da fırçası harika. rimeli de güzel. kesinlikle tavsiye ederim. fiytı indirim dönemine göre 15-20 tl arasında değişebiliyor.

Selamlar ben maxfactor masterpiece max kullanıyorum yıllardır. Hayatta değiştirmem. Tel tel yapıyor kirpiklerimi ve kıvırıyor, şahane bir ürün!

Grandiose aldim en son ve deneyecegim demistim, denedim.

Tek kelime ile MUAZZAM. Yapisma asla yapmiyor, tel tel ayiriyor ve bunu yaparken inanilmaz dolgunlastiriyor, uzatiyor ve mukemmel bicimde kiviriyor. Benim kirpiklerim zaten duz degildir, kolayca kivrilir ama bunun kiviramayacagi kirpik yoktur diye dusunuyorum. Almayi dusunen herkese oneriyorum, sanirim Hypnose'un tahtini elinden alacak :KK9:

Ya ben de maskarasından menun olmayanlardanım. yorumları okuyunca maybelline bayağı tutmuş ama ben pek beğenemdim. Çok fazla dolgun olsun istiyorum sanırım bir de max factor denicem.

Yıllardır maybiline kullanyorum çok memnunum tavsiye ederim

Ya ben de maskarasından menun olmayanlardanım. yorumları okuyunca maybelline bayağı tutmuş ama ben pek beğenemdim. Çok fazla dolgun olsun istiyorum sanırım bir de max factor denicem.
Canım maybiline mor olanı dene istersen falsıes black drama favorim;)

Back