How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi markayı önerirsiniz???

LOREAL CASTİNG amonyaksız mesela sacı yakmaz yıpratmaz excellence serisi sarı kumral tonları röfleli saçlar için .. lorealin majireli pigmentli yapısıyla sacın beyazlıgını kapıo ve derinlemesine işliyo..yani kolay kolay beyazlar ortaya ckmıyor..

LOREAL CASTİNG amonyaksız mesela sacı yakmaz yıpratmaz excellence serisi sarı kumral tonları röfleli saçlar için .. lorealin majireli pigmentli yapısıyla sacın beyazlıgını kapıo ve derinlemesine işliyo..yani kolay kolay beyazlar ortaya ckmıyor..

sağol canım ben de farklarını merak ediyordum peki kullandın mı memnun kaldın mı

palette kullanma cnm başlarda reklamda dedikleri gibi kaşmir yumuşaklığında oluyor saç ama bir kaç yıkamadan sonra mısır püskülüne dönüyor..koleston da saçı yıpratıyor diye biliyorum.başka tercihin yoksa loreal recital al ya da casting.

igora nasıl kızlar ilk kez duyuyorum bu markayı ben rengi tam çıkarıyormu biraz bilgi verirmisiniz?

Back