Kızlar 3 marka arasında kaldım palette koleston lorealeyvahedigeldismile saçlarım çok hassas olduğu için kafama göre seçim yapamıyorum :sinifsinif: hem saçımı yıpratmasın hem de parlak doğal bi renk versin istiyorum doğal rengim koyu kahve ben koyu kumral istiyorum ne önerirsiniz?
loreal majirel tek geçerim
lorealin de o kadar çok çeşidi var ki kafam allak bullak olduakannehir ne farkları var tatlım ya sen biliyor musun
palette benim saç derimi yaktı.kahverengi kabuk oldu hep dipler.kullanırken dikkat et derim.
bu majirel çok yoğun bir boy ayani profesyonel boya ama normaldede çok pahalı sadece tüpü 14-15 lira arası ben ylealdım renklerde güzel çıkıyo ben 9.3 kulanıyorum herkes saç rengimi soruyoo
:)) ben paletteye iki defa şans verdim ikisinde de hayal kırıklığına uğradım.renkler de katalogtaki gibi çıkmadı üzüldüm onca uğraştığıma.inan alix bile çok daha güzel bi marka şuanda bana göre.
bu majirel çok yoğun bir boy ayani profesyonel boya ama normaldede çok pahalı sadece tüpü 14-15 lira arası ben ylealdım renklerde güzel çıkıyo ben 9.3 kulanıyorum herkes saç rengimi soruyoo
aslında evet palettede renkler bir iki ton daha koyu çıkıyormuş öyle diyorlar..ben de aksine açmak istiyorum lorealinde kutuları beni çok çekiyor ya biraz kolay kananlardanım ürünlerin ambalajlarına falan:)
palette benim saç derimi yaktı.kahverengi kabuk oldu hep dipler.kullanırken dikkat et derim.
hmm zaten saçlarım koyu açık alayım da ortasını bulsun:) mesela kumral alsam koyu kumral mı olur
tam ne renk yapmak istiyosun onu söylersen numara tavsiye edebilirim
siyah açılmıyoyalnızonu bil de
hmm zaten saçlarım koyu açık alayım da ortasını bulsun:) mesela kumral alsam koyu kumral mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?