How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi markayı önerirsiniz???

lailamx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
70
0
36
Kütahya
Kızlar 3 marka arasında kaldım palette koleston lorealeyvahedigeldismile saçlarım çok hassas olduğu için kafama göre seçim yapamıyorum :sinifsinif: hem saçımı yıpratmasın hem de parlak doğal bi renk versin istiyorum doğal rengim koyu kahve ben koyu kumral istiyorum ne önerirsiniz?

Kızlar 3 marka arasında kaldım palette koleston lorealeyvahedigeldismile saçlarım çok hassas olduğu için kafama göre seçim yapamıyorum :sinifsinif: hem saçımı yıpratmasın hem de parlak doğal bi renk versin istiyorum doğal rengim koyu kahve ben koyu kumral istiyorum ne önerirsiniz?

loreal majirel tek geçerim

lorealin de o kadar çok çeşidi var ki kafam allak bullak olduakannehir ne farkları var tatlım ya sen biliyor musun

bu majirel çok yoğun bir boy ayani profesyonel boya ama normaldede çok pahalı sadece tüpü 14-15 lira arası ben ylealdım renklerde güzel çıkıyo ben 9.3 kulanıyorum herkes saç rengimi soruyoo

palette benim saç derimi yaktı.kahverengi kabuk oldu hep dipler.kullanırken dikkat et derim.

inanmıyorummbilmiyorumkismile geçmiş olsun. başka sitelerin forumlarına da baktım da baya tavsiye eden var palettei. şimdi içime kurt düştü yaabilmiyorumkismile

bu majirel çok yoğun bir boy ayani profesyonel boya ama normaldede çok pahalı sadece tüpü 14-15 lira arası ben ylealdım renklerde güzel çıkıyo ben 9.3 kulanıyorum herkes saç rengimi soruyoo

sen hangi rengi kullanıyorsun canım aynı renk oluyor mu koyu falan olmuyor değil mi

:)) ben paletteye iki defa şans verdim ikisinde de hayal kırıklığına uğradım.renkler de katalogtaki gibi çıkmadı üzüldüm onca uğraştığıma.inan alix bile çok daha güzel bi marka şuanda bana göre.

:)) ben paletteye iki defa şans verdim ikisinde de hayal kırıklığına uğradım.renkler de katalogtaki gibi çıkmadı üzüldüm onca uğraştığıma.inan alix bile çok daha güzel bi marka şuanda bana göre.

aslında evet palettede renkler bir iki ton daha koyu çıkıyormuş öyle diyorlar..ben de aksine açmak istiyorum lorealinde kutuları beni çok çekiyor ya biraz kolay kananlardanım ürünlerin ambalajlarına falan:)

ambalajlara aldanma derim sana.katalogtaki saç renklerine bakmadan alırsan aldanırsın.iki renk arasında kalırsan da açık olanı al çünkü biraz koyu çıkabiliyor.

aslında evet palettede renkler bir iki ton daha koyu çıkıyormuş öyle diyorlar..ben de aksine açmak istiyorum lorealinde kutuları beni çok çekiyor ya biraz kolay kananlardanım ürünlerin ambalajlarına falan:)

tam ne renk yapmak istiyosun onu söylersen numara tavsiye edebilirim

hmm zaten saçlarım koyu açık alayım da ortasını bulsun:) mesela kumral alsam koyu kumral mı olur

palette benim saç derimi yaktı.kahverengi kabuk oldu hep dipler.kullanırken dikkat et derim.

aynı sorun bendede oldu cnm baya bi su falan topladı artık palette kullanmayacağım geçene kadar kaç gün geçti antibiyotik krem kullandım boyarkende çok yakmışt zaten

benim de dipler hep yandı yıkayana kadar.alerji falan değil başka bişey ya.kimyasallar yakar ya deriyi öyle bişey oldu sanıyorum.artık ne varsa boyanın içinde.

Back