- Konu Sahibi almagester06
-
yarın oraya bakıyım madem,çok teşekkürler,ben fondöten yüzümd pürüzsüz dursun istiyorum ama blki gözenek sorunu belki sürme biçimdeki hata buna engel oluyor. jane iredale diye bi marka var o da dermotolojik ama rujundan hiç memnun kalmadım. clinıqu da iyimiş,neyse ben yarın make up forever'a bakıyım:)))
kajuu - canım o tekin acardakilerin cahilliği evet çok ünlü ve kaliteli bi marka. sephorada vardı yanlış hatırlamıyosam:1hug: sephoranın uluslarası sitesinde de görebilrsin ürünleri. :lepi:
internette var. burdaki fiyatı sanırım 150dn fazladırneyse yarın bi sorarım artık.bn kumralım ve açık tenli sayılırım estelauder'in allığını almıştım bronze,ama biraz ağır kaçtı rengi,daha hafif doğal duracak bir şey önerebilir misiniz? zaman ayırdığınız için teşekkürlera.s.
canımcım çok özür dilerim kusua bakma. valla estee ve laura mercier kullandım ama make up forever da çok gzel bi çok yerde yani makyaj bloglarında falanda gördüm. biraz daha profesyonel sanırım make up forever. ama ben hem estee den hemde lauradan memnun kaldım:1hug::1hug:
Rica ederim cnm ne demek... Professyonel markalar gunluk kullanım ıcın pek uygun değilmiş sanırım. ben en iyisi ikisi arasında karar vereyim. bugün estte double wear fondotenı surdu kız burnuma gayet guzeldı kadıfe gıbı oldu sankı dıgerını de deneyip karar vereyım en ıyısı. Bu arada cnm ben aslında fondten değilde pudrayla karısık patakrem gıbı bı sey ıstıyodum ama satıcı kız fondotenı onerdı. pek fondoten kullanmadım o yuzden kararsız kaldım cok sıkılastırılmıs pudra da ucup gıdıyo sankı..??? Sen ne dersin cnm? yoruyorum senı ama...
internette var. burdaki fiyatı sanırım 150dn fazladırneyse yarın bi sorarım artık.bn kumralım ve açık tenli sayılırım estelauder'in allığını almıştım bronze,ama biraz ağır kaçtı rengi,daha hafif doğal duracak bir şey önerebilir misiniz? zaman ayırdığınız için teşekkürlera.s.
geçen gün bir arkadaşımın allığını cok beğendik hem doğal duruyodu seftali rengiydi o da acık tenliydi bana da sürdü cok gzel oldu ki ben buğday tenliyim. alix avien 40 numara cnm bi dene istersen..yerimseniben
ben de yarın make up foreverdan almayı düşünüyordum da profesyonel markalar neden günlük kullanıma uygun değil ağır mı kaçıyor? kapatıcılıkta pudra iyi bi fondotenin yerini tutmaz bence. ama fondotende devamlı kullanınca cildi bozuyo keşke hpsinin küçük deneme tüpleri olsa :1rolleyes:
make up forever ıcın değil ama hanı unlulerın kullandıgı bı marka varmıs kryolan dıye onun ıcın duymustum bu da professyonlese dıye aklım karıstı ama tam olarak bu marka ıcın değil dediğim cnmyerimseni evet cnm ben fondotenın devamlı kullanımı cıldı bozar mı dye kararsız kaldım amagüzellik uzmanları cild her gün iyi temizlendiği sürece fondotenin zararı olmadığını söylüyolar kaliteli bi fondoten cilidi güneşten toz topraktan koruyomuş ama her aksam mutlaka cok iyi temizlenmeliyerimseniben bu arada sen make up foreverı denedın mı cnm nasıl?
kajuu canım profesyonel derken şunu kastettim. mesela mac bobbie brown gibi markalarda bir çok makyözün kullandığı markalar ve çok kaliteli. baktığın zaman makyaj bazı olarak falan hep make up forever kullanıyolar. onu kasettim, günlük kullanıma uygun değil deek istmedim.krylon gibi asla değiller. krylon çok ağır.mac, make up forever,..... gibi ürünler hem kaliteli hemde günlük kullanıma uygun ürünler. buarada bende o biodermanın H2O toniğini kullanıyorum acayip memnunum.
her gün temizliyici kullanmak da problem ya biodermanın bi solusyonu var su gibi alkolsüz göz için de kullanılıyo onla temizliyorum mecburen cildim hem yağlanıp sivilcelenmeye hem de kuruyup kızarmaya müsait allahım ne bahtsız bi kadınıımm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?