bu markaların çogu türkiyede var zaten ama türkiyedekinin 3 katı fiyata satıyorlar
ben ysl in o seninde yazdıgın false lash(namı gidger fransızca faux cils) maskarasını kullandım,gerçekten çok güzel bir maskara dolgunluk veriyor tek tek ayırıyo,müthiş bişi ama 3-4 ayda kuruyor,6 ayı görmüyor
ysl touch eclatyı ben de çok merak ediyorum bir de benefit moon beam
benefit benetint aldım çok ama çok kötü,hiç de vadettiği gibi pembelik fln vermiyor ve kullanmak çok zor
tarte almadan önce iyi düşün derim çünkü yanaklarında yapış yapış bir his duyuyormuşsun yani yaglı ciltlere zaten kesinlikle gitmez diye düşünüyorum
bunun dışında en kısa zamanda nars ürünleri almak istiyorm.orgasm allıga baktım ama çook şeftali bir renk bnm için,multiplelarda türkiye de 80 küsür ytl,abd de bu fiyata kimssseee almazzz bunu ben de alırsam kesinlikle yurtdışından dipariş ederim:dilcikar:
ve yine nars farlar,o kdr yogun pigmentli ki azıcık sürmesi bile renk veriyor onlardan da istiyorum ve rimelim biter bitmez de lancome hypnose onyx alacagım bir de bunu deneyeyim ,hiçbir yerde deneyemedim hep testerları bitmiş onyx olanın,ama bulup deneyeceğim.:içelim: