Unutmussunuz listede goremedim URBAN DECAY farlarda cigir acti hic bir urunun fari mac de dahil URBAN decay gibi durmuyor soylemes. Bende su an mac , lorac,clinique ve urban decay ,elizabeth arden ve cargo var....sephora ve smashbox denedim magazada almadim beni tatmin etmedi acikcasi.Tum bunlarin icinde URBAN decay yapisi kaliciligi renkleri olsun far olarak en iyisi ikinci lorac ve cargo derim.. mac ve diger urunlerde iyi ama orta grubunda sanki beni tatmin etmedi Urban decay den sonra diger farlari karsilastirinca begenim haliyle dustu.Bu arada tum bunlarin disinda begenip almadigim urban decay dan ve lorac den sonra iste super bu nerdeyse kapisirlar diyecegim marka SHISEIDO oldu. mAGAZADA denemistim rujlari oyle guzeldi fari oyle kaliteloydi ki alinacaklar listeme kattim.
Fondoten olarak Estee lauder , mac , revlon,physicians formula, rimmel , loreal, max factor ve maybelline denedim acikcasi hicbiri iste budur istedigim fondoten mukemmelm diyemedim. Hep bu da degil artik baskasini deneyeyim bari dedim. Ozellikle mac ve estee den umutluydum ama estee zamanla macun gibi kivamiula cikmak bilmedi mac ise maske gibi durdu yuzumdeki ince tuyler bile belirginlesti. Iclerinde en dogal duran gene uyduruk sayilabilecek maybelline oldu ki o mukemmel degil ama en duzgun durani.Hala fondoten arayislarim devam ediyor. Hatta mineral science toz fondoten denemistim bu marka gercekten iyi idi fakar artik ulasmak bulmak mumkun degil tutmadi herhalde. Bare minerals toz fondoten denedim gene memnun kalmadim. Umarim aradigim fondoteni bulurum denemeye devam