- Konu Sahibi almagester06
-
cnm badem yagıo damlatnca da kıvamı bozuluyor rimelin
gün içinde akma yapıyor
benetint gerçekten kötü yani kırmızı gül kokulu su resmen
eger öyle bir ürün istiyorsan body shop lip cheek stain almanı öneririm kullananlar daha memnun hem de daha ucuz
ya arkadaşlar bu benefitin high beam ürününü amazondan sipariş edeyim dedim ama sizin bulunduğunuz bölgeye gönderilemiyor diyor.
ve cliniqueten ne zaman ruj veya gloss alsam çok memnun kaldım
özellikle full potential lip gloss mimosa ve cherry bomb renkleri
colour surge butter shine ujlar gerçekten çok gzl
şu ana kdr chanel glossimer gloss-----hiçç kalıcı değil sadece renkleri gzl
lancome juicy tubes----çook uzun süre gidiyor full potantiallarla juicy tubeslar aynı kıvamda kalıcılar
givenchy--berbat su gibi çok kötü kullandım.
estee pure pop-su gibi hiçç sevmedim ama pure color crydtal glosslardan denemek istiyorum
şimdi smashbox gloss da denemek istiyorum ve bir de guerlain kiss kiss maxi shine
kozmetige çok ilgiliyim kendimi durdurmaya çalışıyorum yoksa bütün paramı harcarım
favori fondötenlerim de id bare ve daha dogal bir görünüm için clinique perfectly real makeup
göz kalemi olarak carmina mystical veya pastelin yeni metallics serisini dene sakın para verme derim.arkadaşlarım ne paralar verip chanelden diordan aldılar ama bunlar kdr dayanmadı
ve cliniqueten ne zaman ruj veya gloss alsam çok memnun kaldım
özellikle full potential lip gloss mimosa ve cherry bomb renkleri
colour surge butter shine ujlar gerçekten çok gzl
şu ana kdr chanel glossimer gloss-----hiçç kalıcı değil sadece renkleri gzl
lancome juicy tubes----çook uzun süre gidiyor full potantiallarla juicy tubeslar aynı kıvamda kalıcılar
givenchy--berbat su gibi çok kötü kullandım.
estee pure pop-su gibi hiçç sevmedim ama pure color crydtal glosslardan denemek istiyorum
şimdi smashbox gloss da denemek istiyorum ve bir de guerlain kiss kiss maxi shine
kozmetige çok ilgiliyim kendimi durdurmaya çalışıyorum yoksa bütün paramı harcarım
favori fondötenlerim de id bare ve daha dogal bir görünüm için clinique perfectly real makeup
göz kalemi olarak carmina mystical veya pastelin yeni metallics serisini dene sakın para verme derim.arkadaşlarım ne paralar verip chanelden diordan aldılar ama bunlar kdr dayanmadı
cnm badem yagıo damlatnca da kıvamı bozuluyor rimelin
gün içinde akma yapıyor
benetint gerçekten kötü yani kırmızı gül kokulu su resmen
eger öyle bir ürün istiyorsan body shop lip cheek stain almanı öneririm kullananlar daha memnun hem de daha ucuz
selam. amazonla ilgili soru soracaktım ama özel msj kapalı sanırım:1rolleyes:
strawberryde yok mac
ben strawbery e cok baglanılmamasını dusunuorm.bende clınıque superbalancd kullanıorm strawberrydn baktm 38 ytl tekn acardan aldım 45 ytl.5 6 mılyn ıcın gunlerce bekleyıp tonunu tutturmak degısım olayı bıle olmadan almak sacm ageldı bana.ha dersenz kı ben yvs dıor alıcam o zamn tabkı ordan alın.ama clınıque ms mac ms ya da baska bısı bunlar teknacrda sevılde de ucuz.artk free shop fıyatna da satıolar.
doğru diyosunuz arkadaşlar da ben tekin acar dan ya da sevil den alamıyorum bana çok uzak. bunun için istanbul a gitmem gerek. neyse ya mac far ve pigmentlerini merak ediyodum ben herkes çok güzel olduklarını söylüyor
benim makyaj cantam : :1rolleyes:
kapatici: nivea beaute stay on cover stick
fondoten: l'oreal inflallible
pudra: max factor creme puff
rimel: maybelline volume express waterproof (kirpik kivirici da kullaninca daha iyi oluyor)
allik: L'oreal glam bronze midnight sun (bronz pudra kullaniyorum ten rengime daha cok gidiyor)
far: the body shop
kalem: bourjois khol&contour ve maybelline
parlatici: the body shop
ruj: l'oreal glam shine
fircalar: the body shop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?