- Konu Sahibi almagester06
-
bu kıpkırmızı olmuyor. sanki banyodan yeni çıkmış gibi yapıyor ve uzun süre kalıyor. pembe seviyosan ben body shoptan bi pembe allık aldım tam bebek yanağı gibi oluyor.4 numara çoookk tatlı bişey. bi bak istersen yerimsenibenallık da da maybelline allığını seviyorum açık pembesi doğal duruyor kıpkırmızı yanak sevmiyorummm
rica ederim bikaç listem daha var onlarıda yazarım bugün yarın. malum okullar tatil bende daldım nete sırnaşık şey ama tavsiyem ben bunları bilmiyorum yada çok pahalıdır demeyin inanın verdiğiniz paraya değiyor ve amazon strawberry gibisitelerde fiyatları çok uygun. mesela bi bu marka fondötenlerden bi damla bile yetiyor bir yıl gidiyor üstelik cilt gerçektennn yıranmıyor. ben tekrar döneyim araştırmalara sengözlerimebaksanabcok tskler cnm ya cok yardimci oldu a.s.klistenin devami warsa lutfen yazarmisin zamnin oldugunda tskler a.s.
canım bunlar okadar doğal duruyoki ben resimlere falan baktım bunların kulanıldığı diyosunki kzıın cildi bebek gibi allah vergisi,halbuki bu ürünlerden kullanılıyor şutarafagitti ben yine araştırıyrum bakalım daha neler bulcam :1shok: ama bunlar gerçekten kendim için araştrıdığım ürünler ve ben cildime falan baya düşkünümdür. ama paramıda çöpe atmam :asigim: düğünümüz olursa bakarız artık :1hug:aslında gelın makyajında bu tarz ürünler kullanırsa cok guzel olur dıye düsünüyorum bırz arastırım bende bakalım
rica ederim bikaç listem daha var onlarıda yazarım bugün yarın. malum okullar tatil bende daldım nete sırnaşık şey ama tavsiyem ben bunları bilmiyorum yada çok pahalıdır demeyin inanın verdiğiniz paraya değiyor ve amazon strawberry gibisitelerde fiyatları çok uygun. mesela bi bu marka fondötenlerden bi damla bile yetiyor bir yıl gidiyor üstelik cilt gerçektennn yıranmıyor. ben tekrar döneyim araştırmalara sengözlerimebaksanab
rica ederim yardımcı olunca bende mutlu oluyorum biz türkiyede max factor loreal falan bunlara baya para veriyoruz ama resmen kazık yiyoruz. üstelik yurtdışında bunlar 6-7 $ . ben daha bakcam bakalım. valla ingilizcem tavan yapcak yorumları okumaktan yabancı sitelerde:teytey:evet canim haklisin benim yasadigim yerde pahali degil bu urunler. Dior fondoten 23 pound mesela. ben yeni maskara arayiisindaydim cok yardimci oldun cidden a.s.:1rolleyes:
rica ederim yardımcı olunca bende mutlu oluyorum biz türkiyede max factor loreal falan bunlara baya para veriyoruz ama resmen kazık yiyoruz. üstelik yurtdışında bunlar 6-7 $ . ben daha bakcam bakalım. valla ingilizcem tavan yapcak yorumları okumaktan yabancı sitelerde:teytey:
tşkler canım ebay ı hiç denemedim ona da baktım ama tereddütte kaldım. gümrüğe takılma olayı falan. yinede düşünmüyor değilim :dance:ebay dende bakabilirsin ysl,dior mascaralar bazen orda normal fiyatindan daha uygun oluyo cnm ben kullandigim surekli seyleri ordan aliorum parfumler flnda normalden dhaa uygun oluo
sağol canım. amazonu da bi dene bazen orda strawberryden daha ucuz oluyor a.s yeni listeyide yazcam yarın şutarafagitti şimidede mineral makyaj ve cilt bakım malzemeleri ve markalrı araştırıyorum :enbuyukkk:çok iyi ya uğraşmışsın yazmışsın sağol ben de bu markaları strawberrynet sayesinde keşfetmiştim, alışverişte yaptım ordan çok memnun kaldım şimdi yine bir pudara ısmarlıycam, fiyatlar çok uygun, kargo yok ben orayı tavsiye ederim
bu markaların çogu türkiyede var zaten ama türkiyedekinin 3 katı fiyata satıyorlar
ben ysl in o seninde yazdıgın false lash(namı gidger fransızca faux cils) maskarasını kullandım,gerçekten çok güzel bir maskara dolgunluk veriyor tek tek ayırıyo,müthiş bişi ama 3-4 ayda kuruyor,6 ayı görmüyor
ysl touch eclatyı ben de çok merak ediyorum bir de benefit moon beam
benefit benetint aldım çok ama çok kötü,hiç de vadettiği gibi pembelik fln vermiyor ve kullanmak çok zor
tarte almadan önce iyi düşün derim çünkü yanaklarında yapış yapış bir his duyuyormuşsun yani yaglı ciltlere zaten kesinlikle gitmez diye düşünüyorum
bunun dışında en kısa zamanda nars ürünleri almak istiyorm.orgasm allıga baktım ama çook şeftali bir renk bnm için,multiplelarda türkiye de 80 küsür ytl,abd de bu fiyata kimssseee almazzz bunu ben de alırsam kesinlikle yurtdışından dipariş ederim:dilcikar:
ve yine nars farlar,o kdr yogun pigmentli ki azıcık sürmesi bile renk veriyor onlardan da istiyorum ve rimelim biter bitmez de lancome hypnose onyx alacagım bir de bunu deneyeyim ,hiçbir yerde deneyemedim hep testerları bitmiş onyx olanın,ama bulup deneyeceğim.:içelim:
cnm badem yagıo damlatnca da kıvamı bozuluyor rimelin
gün içinde akma yapıyor
benetint gerçekten kötü yani kırmızı gül kokulu su resmen
eger öyle bir ürün istiyorsan body shop lip cheek stain almanı öneririm kullananlar daha memnun hem de daha ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?