Hangi markaları kullanıyorsunuz?

Clementine89

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
133
257
merhaba hanımlar,
Bugün küçük çaplı bir alışveriş yaptım, kişisel bakım ağırlıklıydı. Yüz için olan ağda bantlarından aldım. Ben bugüne kadar hep vivet in yeşil paketini kullandım ve çok da memnun değilim. Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz? Memnun kaldıklarınızı yazar ve öneride bulunursanız sevinirim.

İkinci olarak, hijyenik ped konusunda da birkaç sorum olacak. Ben genellikle orkid markayı tercih ediyorum. Ama diğer markaları da merak ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben bimde satılan kendi markasından memnunum. Hem hesaplı hem iş görüyor.
hijyenik ped konusunda orkid hışır hışır poşet gibi geliyo bana. Eğer yoğun yaşamıyorsanız kotex çok konforlu.

Kotexi eskiden denemiştim. Çok pamuklu geldi bana hala öyle mi? Pedlerin içeriğini ve ambalajını sürekli değiltiriyorlar. Cesaret edemedim açıkçası.

Evet pamuklu ama öyle olması güzel değil mi? Nefes alıyor, tahriş etmiyor bence.

Artık yüzüme kesinlikle ağda bandı kullanmıyorum, çünkü iz yapıyor dikkatli olun. Kullandığım zamanlarda veet kullanırdım.
Ped olarak Orkid ya da Molped kullanıyorum.

Ben orkidi hic kullanamadim inanilmaz kasinti ve alerji yapiyo bende hep molped kullandim son zamanlardada bimdeki scarlet markasini denedim baya memnun kaldim uygun fiyatli ustelik.. alt tarafi cope gidiyo yani molped nasil tagris etmediyse scarletde tahris etmedi beni ama herkesin cildi yapisi farkli belki siz memnun kalmayabilirsiniz en iyisi kendiniz deneyin bakin gorun hangisi daha rahatsa onu kullanin..

Hanımlar konu içeriğini çok sınırlı tutmuşum. Beğenip memnun kaldığınız kişisel bakım ürünlerine ait markaları yazdanız.. bu şekilde bilgi alışverişinde bulunsak?

Kotex kullan bence orkid naylonsu ve ince mantar yapabiliyor adet doneminin sonuna dogru ve koteks hala pamuklu..
Weet agdadan cok memnunum.lazere gitmeme ragmen kolumdaki tüyler bitmedi benim,onun icin kullaniyorum
Sesu cok kötüydü mesela

Cildimi her sabah ve her aksam yıkarım bazen sabahlari yikamaya üşeniyorum bu sabah yikamadim mesela ama gece illa yikarim. La roche posay effaclar duo mavi,oldukca bereketli bir ürün dusa girince de kullaniyorum yuzumu yikiyorum yaglanmayi önlüyor T bölgesinde ferah yapiyor yuzu harika bir jel.

Ben tonik kullanmam,arkasindan estee lauder advance night repair serumu surerim,boynuma da surerim. Gozalti kremide kullaniyorum estee de kullandim lancome da,oncelikle sunu soyleyim.var olan kirisikliga care olmadığı için nemlendirsin yeter diyorum simdi hc hair care in gördüm 100 tl,ondan alcam,hakkında olumlu yorumlar var daha evel sac bakim.urunlerini kullanmistim bence cok başarılı 300 400 vermektense gozalti kremine en azindann icerigi temiz kimyasal degil onu alayim diyorum

Ellerime eyüp sabri tuncer zeytinyagli losyon ve vazelini karistirip 6 7 dakika masaj yapiyorum ellerim inanilmaz kuruyor anlatamam kipkirmizi oluyor sonra avuc icimi peceteyle siliyorum 4 5 gun idare ediyor beni bulasik yikamama ve ellerimi sık yikamama rağmen

Vucut icin exipal lipo kullanabilirsin eczanelerde var

Tonik olarak gul suyu kullanabilirsin ben kullanmiyorum
Palmolive in butun dus jellerini kullan en guzeli mavisi :))))))

Koltukalti icin rexona shower fresh motionsense 48h bunu kullanmani tavsiye ederim bana dua ediceksin yaz kış :)
Jilet kullaniyorum arada lazere gitmişolmama ragmen venux oldukca iyi ve tuylerim lazerdenmi bilmem cogalmadi sertlesmedi

Saclarina argan yagi kullan canim ama icindeki argan orani biraz fazla olsun nashi olabilir argan sublime olabilir tabi saclarin boyaliysa dogal saclar daha cabuk açılıyor ayni zamanda argan yağıni ellerine falanda surebilirsin 2 damlasi butun bir saca yetiyor
Saclarin boyali ise market sampuanlari kullanma yani genel olarak kullanmasan daha iyi tabiki.mesela bonacure en kotu ihtimal

Harikasınn.. uzun uzun açıklamalı cevap yazdığın için teşekkür ederim. Önerilere her zaman açığımdır:)

Ben Orkid den memnun kalmadım hasır hasır ve Orkid de kotex de yeterince emici değil kotex in pamuklu yapısı güzel ama çabuk doluyor sürekli tedirgin oluyorsunuz bana en emici molped geldi yıllardır onu kulaniyorum. Şampuan olarak organix in keratinli kakao lu sampuaniyla Tony guy in turuncu sampuanini donusumlu kullanıyorum ikisinden de çok memnunum. Saç maskesi Toni guy yıpranmış saçlar için olanı muhteşem bı maske yumuşacık yapıyor ve çok güzel bakım yapiyor. Banyo sonrası gliserin kullanıyorum saç kremi yerine hem patlatıyor hem canlandırıyor saçı. Makyaj da genelde rimmel London kullanıyorum hele ki eyeliner iyla yıllardır aşk yaşıyoruz tam istediğim gibi simsiyah ve gün içinde akmıyor kolay da siliniyor fiyatı da uygun. Fondotenim de rimmel London. Maskara olarak deborah in gri maskarasini kullanıyorum yok böyle bir maskara hem dolgunlastiriot hem uzatıyor bayılıyorum kendisine. The balm in likit mat rujlarindan da çok memnunum. Duş jeli asla kullanmıyorum onun yerine yosunlu sabun kullanıyorum hem daha güzel temizliyor hemde selüliti önlüyor. Makyaj çıkarmak için netrigena nin temzileyicisi çok güzel temizliyor ve rahatlatıyor. Birde lorealin detox kil maskelerinden gri olanı yüzüme yapıyorum güzel tezmileyio bakım yapıyor. Mavi olanı da siyah nokta için olanı onu da burnuma sadece sürüyorum azalttığını görüyorum. Son olarak Bim'de satılan siyah nokta burun bandı en iyi markaların burun bantlarina taş cikartir

Orkid alerji yapıyor beni o yuzden kotexe gectim ve hiç alerji olmadım
Sacim için johnsons baby kullaniyorum senelerdir vucudumu da onunla yıkiyorum (alerjik durumum oldugu için)
Makyaj malzemesi olarak rimel goz kalemi ve gözaltı kapatıci olarak deborah milano kullaniyorum ruj olarak maybelline ve mac
Cilt bakimi için avene urunlerini kullaniyorum bana cok iyi geldi vücut icin ise doğal hindistan cevizi yağı suruyorum her banyodan sonra..saç kremi olarakta loreal kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…