Kotex kullan bence orkid naylonsu ve ince mantar yapabiliyor adet doneminin sonuna dogru ve koteks hala pamuklu..
Weet agdadan cok memnunum.lazere gitmeme ragmen kolumdaki tüyler bitmedi benim,onun icin kullaniyorum
Sesu cok kötüydü mesela
Cildimi her sabah ve her aksam yıkarım bazen sabahlari yikamaya üşeniyorum bu sabah yikamadim mesela ama gece illa yikarim. La roche posay effaclar duo mavi,oldukca bereketli bir ürün dusa girince de kullaniyorum yuzumu yikiyorum yaglanmayi önlüyor T bölgesinde ferah yapiyor yuzu harika bir jel.
Ben tonik kullanmam,arkasindan estee lauder advance night repair serumu surerim,boynuma da surerim. Gozalti kremide kullaniyorum estee de kullandim lancome da,oncelikle sunu soyleyim.var olan kirisikliga care olmadığı için nemlendirsin yeter diyorum simdi hc hair care in gördüm 100 tl,ondan alcam,hakkında olumlu yorumlar var daha evel sac bakim.urunlerini kullanmistim bence cok başarılı 300 400 vermektense gozalti kremine en azindann icerigi temiz kimyasal degil onu alayim diyorum
Ellerime eyüp sabri tuncer zeytinyagli losyon ve vazelini karistirip 6 7 dakika masaj yapiyorum ellerim inanilmaz kuruyor anlatamam kipkirmizi oluyor sonra avuc icimi peceteyle siliyorum 4 5 gun idare ediyor beni bulasik yikamama ve ellerimi sık yikamama rağmen
Vucut icin exipal lipo kullanabilirsin eczanelerde var
Tonik olarak gul suyu kullanabilirsin ben kullanmiyorum
Palmolive in butun dus jellerini kullan en guzeli mavisi :))))))
Koltukalti icin rexona shower fresh motionsense 48h bunu kullanmani tavsiye ederim bana dua ediceksin yaz kış :)
Jilet kullaniyorum arada lazere gitmişolmama ragmen venux oldukca iyi ve tuylerim lazerdenmi bilmem cogalmadi sertlesmedi