slm arkadaşlar,
Havluda soft cotton tavsiye ederim, heryerde bulunmuyor ama netten bakabilirsiniz annem ykm den almıştı, çok memnun.
tencere de annem yıllardır aksu kullanıyor, çok memnun ama şimdi aksu yok diye biliyorum, kız kardeşim evlenirken jumbo
almıştı annem o da 7 senedir kullanıyor çok memnun.
teflonda jumbo kullanıyorlar memnunlar.
kaşık çatal takımı: jumbo annemin 34 senelik çeyizlik takımından bile hala parçaları vardı gayet iyi durumda,ben orjinal solingen,jumbo arasında
kararsızım, bu arada çok müthiş italyan,ingiliz firmalar var ama hem fiyatlar fazla hem kullanmadığım markada kötü çıkma endişesi taşıyorum.
Ayrıca şimdi çok olumsuz eleştiriliyor fakat bundan 9 sene önce ilk çıktığında annem kardeşime KRC kaşık-çatal takımı günlük için almıştı(çelik çantalıydı set)
o kadar güzel çıktı ki anlatamam,gerçi kardeşimde özenli kullanır eşyalarını ama çizik yok desem yeridir.
porselen de alman baviara,orjinalini bulmak şimdi daha zor ama güzel ve seçkinler,
ingiliz porselenleride çok hoş royal albert,duches ve roy kirkham özellikle çay servisi için çok beğeniyorum,
kaliteli bone chına olarak norıtake,narumi,prouna gibi japon firmaları güzel serilere sahip veya royal bone chına (tayland da üretiliyormuş)
kristal bardak olarak RCR italyan kristal ürünleri çok elit ve modası geçmeyecek tarzda ürünleri var
beyaz eşya hep sıemens çok memnunuz, ayrıca beko nofrost buzdolabı gri seri var,yüzeyi kesinlikle çizilmiyor 15-16 sene önce almıştık o da süper memnun kaldılar.
nevresim olarak tivolyo,valeron,taç pamuk saten ürünleri güzel,
battaniyelerimizi annem bayağı önceden almış ispanyol RASILAN,kardeşim tek kişiliğini makinede yıkıyor hiç bozulma olmadı,
temizlik robotu İhlasın ürününü kullanıyoruz ama sesinden çok rahatsız oluyorum,kendime başka marka araştırıyorum,
bunları annem ve kardeşim kullanıyorlar çok memnunlar.gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorlar :)
ayrıca mutfak şefi denen motoru kuvvetli mikserlerden tavsiyeniz olursa sevinirim.
şimdilik aklımıza bunlar geldi yine olursa yazarım, umarım faydası olur