- 7 Kasım 2007
- 2.857
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorgan alırken bambu ya da ipek yorgan almanızı öneririm iyi bi şey olsun derseniz. özellikle sizin kullanıcağınız.penelope iyidir, bilinmiş markaların dışında. battaniyelerde de pamuklu olmalarına, akrilik ve naylon olmamalarına dikkat edin. akrilik doğrudan insan sağlığına bi etkisi olmasa da tercih etmemek gerektiğini düşünüyorum . kaz tüyü almak isterseniz de tabiki gıdık tüyü %90 olanını alın.ben taçtan almıştım kızıma
çok memnunum
Tavasi berbat eminim tencereside oyledir indirimde diye kim aldıysa memnun kalmadı ayrica cok sinirliyim o markanin tava tencere sikintilarina ocagimida mahvetti tavanin altindan yapişkan petrol gibi bi sivi yapisip akti sildikçe büyüyor bi ara kayboluyor sonra bi bakiyorsun diğer mutfak ürünlerine bulaşmış böyle bi döngüde sinir harbi. 2 tavada 4 ayda çöpe annemdekide çöpe gittiessenso tencerelerinden alan/kullanan var mı?
Piere cardin tabaklarını prouna markasına özel olarak yaptırdığını biliyorum canım, prouna da çok çok iyi bir markadır. Ben tabaklarımı prounadan almıştım da, içindeki marka tanıtım metninde yazıyordu :)
Ben henüz kullanmadım ama kullananlara göre en iyi tercihler şöyle, bende bu yönde tercihlerimi yapıyorum
Küçük Ev Aletleri: Philips ya da Braun
Elektikli Süpürge: Philips ya da Dyson
Tencere ve ÇKB: Jumbo, Hisar, Aryıldız
Nevresim ve Ev Tekstili : Linens, Taç, English Home, Sarev
Düdüklü: Fissler
Yemek Takımı: Narumi, Prouna, Royal Bone China
şuan çok üzüldüm vestel buzdolabı ve tv den memnun kalmamanıza renkli serilerine bayılıyorumben çeyizlerimi henüz kullanmıyorum ama 10 yıldır ailemden ayrıyım o nedenle ne kullanırım ne kullanmam biliyorum. bana kalırsa özellikle mutfak eşyası konusunda her şeyim olmalı mantığıyla hareket etmeyin, ailesiyle yaşayanlar annesini baz alabilir yalnız yaşayanlar da zaten ne kullanıp kullanmayacaklarını bilirler. bir çok arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla aman eksik olmasın alayım düsturuyla alınıp kullanılmadan dolapları bekleyen o kadar eşya var ki. hem israfa hem boşa masraf.
marka konusuna gelince:
-annem amboss çelik tencere takımı kullanıyor tek kelimeyle muhteşem. ben tencereye o kadar para vermeye kıyamadım ama aldığım tencereleri değiştirirken muhakkak amboss veya jumbo bakacağım.
-panel mobilya ve ev tekstilinde yataş kullanıyorlar ağırlıklı olarak. mobilyasından da nevresim ve yorganlarında da memnunlar. ayrıca taç gerçekten fiyatını hakediyor.
-beyaz eşyada bosch konusunda ısrarcılar. vestel kullandıp memnun kalmadılar. sadece fırınlı ocağımız vestel ama o da özel bi seriydi 12 sene önce cam ocak nedir bilinmezken cam ocaklı bir fırınlı ocak çıkarmıştı vestel onu kullanıyorlar ve çok memnunlar. lakin buzdolabı ve tv konusunda fiyasko yaşadık.
-tv'da samsung'dan memnun kaldık.
aklıma gelenler bunlar. umarım aldığımız hiç bir şeyden pişmanlık yaşamayız. her şeyimizi sağlıklı mutlu günlerde kullanmamız nasip olur inşallah
bazılarıda çok yumusak oluyo ama su çekmiyo mesela siliyosun gene elin ıslak sinir ediyo :)) yıkanıp sertlessın istiyosa yeterki su çeksintabiki yumuşak olmalarına, ykanınca sertleşmemelerine dikkat etmek lazım.bambu havluları tavsiye ederim. pahalı oluyolar ama değerler. english home un havluları yumuşak oluyor sahiden sertleşmiyor. bambuları da iyidir heralde ama düz desensiz. bir de ben jua nın bambularını kullanıyorum çok güzel yumuşacık. taç bambular da güzel, kullanmadım ama duydum
İmkanınız varsa smeg alın renkli istiyorsanız, bu arada buzdolabım ve bulaşık mak. Samsung memnun değilim. Ocağım siemens üstü cam fırınlı ocak aşırı memnunum, çamaşır mak. Bosch memnunumşuan çok üzüldüm vestel buzdolabı ve tv den memnun kalmamanıza renkli serilerine bayılıyorum
smeg i biliyorum ancak bir buz dolabi 10 bin tl olduğunu görünce baska arastırmıstım ama renkli güzel diye bana ileride sorun cıkarıcak bişide alamam para kolay kazanılmıyo.. siemensten bosch dan sasmıcaz demekki hep aynı noktaya dönüyorum :)) çok teşekkürederim cevabin icin :)İmkanınız varsa smeg alın renkli istiyorsanız, bu arada buzdolabım ve bulaşık mak. Samsung memnun değilim. Ocağım siemens üstü cam fırınlı ocak aşırı memnunum, çamaşır mak. Bosch memnunum