• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka süpürge alayım?

canım bende arçeliğin sulu olan modeli var..ççok iyi çekiyor,toz olayı yok..ama her süpürmeden sonra yıkaman gerekiyor.yıkamazsan koku yapıyor..

arkadaşlar ben arnica hidra plus kullanıyorum cok memnunum suya çekmeside harika emiş gücü kuvvetli bide şunu anlamıyorum sulu süpürge zahmetli diyenlere siz evi sildiğinizde veya toz aldınızda kovadaki suyu dökmüyomusunuz rutin olarak buda aynı onun gibi bekletmeden suyla iyice çalkalayın tamam arkadaşım tozu kutuya biriktiren süpürge kullanıyo onuda çöpe dökerken o tozlar her yere uçuyove balkonda çöpe döküyo iyi araştırın bence süpürge çamaşr suyundan sonra temizlikte 2 .srada derim

arkadaşlar ben arnica hidra plus kullanıyorum cok memnunum suya çekmeside harika emiş gücü kuvvetli bide şunu anlamıyorum sulu süpürge zahmetli diyenlere siz evi sildiğinizde veya toz aldınızda kovadaki suyu dökmüyomusunuz rutin olarak buda aynı onun gibi bekletmeden suyla iyice çalkalayın tamam arkadaşım tozu kutuya biriktiren süpürge kullanıyo onuda çöpe dökerken o tozlar her yere uçuyove balkonda çöpe döküyo iyi araştırın bence süpürge çamaşr suyundan sonra temizlikte 2 .srada derim

siddetle katılıyorum harika bir süpürge

Fakir prestige duo diyorum başka da bşey demiyorum....
Hem sulu hem kuru kullanılabiliyor ama ben şimdiye kadar hep sulu kullandım....
Temizlemesi de bana hiç zor gelmedi, bütün tozu pisliği suya hapsediyor suyu tuvalete döküp sifonu çekiyosun... Su haznesini de muslukta iki çalkaladıı bitti gitti....
Ben çok ama çok emnunum...

ben rowenta kullanıyorum hem sesi baya az çıkıyo istediğin saatte temizlik yapabilirsin hemde 2200 çekim gücü tavsiye ederim

philips maraton arkadaşım tek kelimeyle harika çekim gücü süper benim halılarım kurtçuklulardan onları bile canavar gibi çekiyor kaç kişiye tavsiye ettim ve hepsi bana dua ediyor bi de sessiz çalışıyor

arkadaslar sulu supurgeyı temızlerken suyunu nereye dokuyorsunuz merak ettım banada cazıp gelmıstı sulu supurge ama bundan dolayı dusunemedım

ya cunkı supururken ıcıne ekmek kırıgı ceker onuda tuvalete dokmek uygun degıl

arkadaşlar bende süpürge almayı düşünüyorum..arnica bora 2400 watt suya çekiyor..ama kararsızımmmm....

arkadaşlar bende süpürge almayı düşünüyorum..arnica bora 2400 watt suya çekiyor..ama kararsızımmmm....

modeli konusunda çıkaramadım tam ama yeşil olan süpürge değil mi bu?? eğer oysa kesinlikle alın hem uygun hem de çok kullanışlı.2 aydır kullanıyorum çekimi çok güzel

Ben ARNİCA BORA dan çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum..Aldıktan sonra geç bile kaldığınızı düşüneceksiniz :1:

philips maraton kesinlikle yada rowenta hem diğerlerinden daha sessiz hem de çekiş gücü cok iyi

şahsen suya çekenleri tavsiye etmiyorum. tüm evi temizliyosun tam ohh dicekken, süpürgeyi temizlicem die banyoyu batırıosun. markasına göre değişir tabi ama ben memnun kalmamıştım. aman şimdi üşendim suyunu da sonra boşaltırım derseniz hele, koku yapıo bu seferde.
ben şu an bosch kullanıyorum. toz torbalı, filtleri filan. gayette memnunum ...

Philips Fc 9256 nasıl kızlar, filitre değitirdiniz mi hiç:26::26:

Back
X