• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka parfüm kullanıyorsunuz?

Yıllardır kullandığım lacoste pink'ten sonra Issey Mıyake'yi kullanmaya başladım
Kokusu çok hafif , ben daha ağır kokuları severim
Bu aralar yeni parfüm arayışındayım bakalım:26:

Son düzenleme:
şu an body shoptan vanilya body mist kullanıyorum :d
böyle güzel bir ürün görmedim,sürekli sıkıp duruyorum hem kokusu harika hem kalıcı hemde bitmiyor yahu ! :D

şu an body shoptan vanilya body mist kullanıyorum :d
böyle güzel bir ürün görmedim,sürekli sıkıp duruyorum hem kokusu harika hem kalıcı hemde bitmiyor yahu ! :D

ben de geçen hafta aldım.edt yi de sıkmıştım mağazada.saatler sonra body mistin kokusu duruyordu ama edt uçmuştu.almaya gittiğimde görevliye de söyledim.body misti daha kalıcı onu alıcam dediğimde şaşırdı kız:1: çok güzel ben çok beğeniyorum bu kokuyu.kokulu mumlar gibi aynı.yves roche vanillayı da tavsiye ederim.hatta o daha güzel....

Son düzenleme:
su an calvin klein eternity ve 212 chic kullaniyorum
benim bi huyum var.ne kadar parfumum varsa hicbirini atmiyorum iclerinde sakliyorum az da olsa.onun icin parfum dolu butun ev )))cok hosuma gidiyor

ben de geçen hafta aldım.edt yi de sıkmıştım mağazada.saatler sonra body mistin kokusu duruyordu ama edt uçmuştu.almaya gittiğimde görevliye de söyledim.body misti daha kalıcı onu alıcam dediğimde şaşırdı kız:1: çok güzel ben çok beğeniyorum bu kokuyu.kokulu mumlar gibi aynı.yves roche vanillayı da tavsiye ederim.hatta o daha güzel....

haha şaşırması ilginç aslında çünkü çoğu insan body misti tercih ediyor :D
o dediğin parümü nerede bulabilirim peki? fiyatı ne kadar?
çünkü büyük ihtimalle bende ona bayılacağım senin gibi ^^

haha şaşırması ilginç aslında çünkü çoğu insan body misti tercih ediyor :D
o dediğin parümü nerede bulabilirim peki? fiyatı ne kadar?
çünkü büyük ihtimalle bende ona bayılacağım senin gibi ^^

yves rocher de tbs gibi bir mağaza.doğal ürünler. izmirde forum bornovada var canım.bu tür alışveriş merkezlerinde vardır.internetten bakabilirsin şubelerine.100ml'si 30kusurdu.20ml si 14 liraydı.100lüğü daha hesaplıya geliyor....

Gucci Envy Me
Lacoste Pour Femme
Pur Blanca
D&G Leau The One
She (kırmızı ve mor)
Adidas (yeşil)
D&G Light Blue
JLO Glow

Malesef hepsini aynı anda kullanıyorum:26:
En sevdiklerim Glowww ve The Oneee:12:

Back