• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka parfüm kullanıyorsunuz?

Britney Spears Midnight Fantasy
Hastayım bu parfüme:23:
Önce Bargello'dan çakmasını aldım.
Bağımlılık yaptı. Şimdi orjinal kullanıyorum:12:

Şuan bu var bende de..

$17224530_153998356.jpg

Playboy-Play it sexy :1:
Beyonce-Midnight heat (Vücut spreyi)
Mango-Lady Rebel
Rihanna-Rebelle (bundan bıktım maalesef :44: )

Hepsini aynı anda kullanıyorum favorimi soracak olursanız rebelle dışında hepsine bayılıyorum :12:

dior ve guerlain benim icin onde geliyor koku kaliteleri ve kaliciklari tartisilmaz dior klasik poison edt,hypnotic,jadore,miss dior le parfum hepsi cok kalici guerlain samsara edp,linstant de guerlain,shalimar klasik edp,la petite robe noire edp,insolence edp simdi bahar icin idylle edp almayi dusunuyorum guerlain parfumlerine ozellikle bayiliyorum cok kisilikli kokulari var hepsinin

Victoria's Secret Angel Dream, Guerlain le petite robe noire, Lady million, Gucci Rush 2. Bunlar sık sık dönüşümlü kullandığım parfümler şu aralar..

Avon foraway çok memnunum genelde esmer ve buğday tenlilere gidiyo kalıcı koku sevenler için vazgeçilmez ;)

Victoria's Secret Angel Dream, Guerlain le petite robe noire, Lady million, Gucci Rush 2. Bunlar sık sık dönüşümlü kullandığım parfümler şu aralar..

Sipariş ettiğim Lolita Lempicka'm geldi kokusuna bayıldım uzun bir süre bunu kullanacağım gibi. ^^

kizlar bu parfümü yeni kesf ettim ve gercekten tatli kokulari sevenler icin mükemmel bir koku tek dezavantaji var oda pahali olmasi ama denemeye deger sabah bir kere sIKIyorum ve aksam geldigimde ise hala soranlar oluyor parfümünün markasi ne diye :)

Calvin Klein Burberry ve Narciso Rodriguez tercıh ediyorum

Calvin Klein - In2U

Çok sevdim bu kokuyu.
Ferah ve tatlı. Mutluluk hissi veren bir koku.

Back