• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka parfüm kullanıyorsunuz?

ya arkadaslar.bu kokular ten rengine göre kalıcılık süreleri ve koku sekilleri değişiyormus ben esmerim bizlere giden kokular daha cok baharat ve ağac kokuları onlardan sürdüğüm zaman kalıcı oluyor ama ben baharat kokusunu sevmiyorum cicek ve fresh kokmak istiyorum hangi pahalı ürünü aldıysam bende nerdeyse zor duyulur hale geldi.iyice yaklasacaksın burnunu sokacaksın ancak öyle:) bazı insanlar var odaya girince mis gibi kokuları kendilerinden önce eliyor. eğer esmerlerin kullanacağı ve kalıcı olan bir koku biliyorsanız lütfen banada bildirin

ya arkadaslar.bu kokular ten rengine göre kalıcılık süreleri ve koku sekilleri değişiyormus ben esmerim bizlere giden kokular daha cok baharat ve ağac kokuları onlardan sürdüğüm zaman kalıcı oluyor ama ben baharat kokusunu sevmiyorum cicek ve fresh kokmak istiyorum hangi pahalı ürünü aldıysam bende nerdeyse zor duyulur hale geldi.iyice yaklasacaksın burnunu sokacaksın ancak öyle:) bazı insanlar var odaya girince mis gibi kokuları kendilerinden önce eliyor. eğer esmerlerin kullanacağı ve kalıcı olan bir koku biliyorsanız lütfen banada bildirin

lancome miracle olabilir.. genelde açık tenliler için uygun olduğu lanse ediliyor ama ben ilk olarak oldukça esmer bi arkadaşımın üstünde çok beğendiğim için tanışmıştım bu parfümle. kokusu oldukça fresh ama çok da kalıcı. ben açık tenliyim ve benim tenimde baya kalıyor kokusu, ama esmerlerde de kalıcı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.. ayrıca beğendiğiniz hafif parfümleri vücut losyonlarıyla beraber kullanıp daha kalıcı hale getirebilirsiniza.s.

kac yildir aradigim parfumu sonunda buldum.
limited edition oldugu icin yillardir satilmiyodu ama dun kanyondaki douglasta buldum canimmmm burberry brit red'imi... tek kalmisti bi de 50mldi ama azla yetinmeyen cogu bulamaz diyip aldim walla... ooooh benden mutlusu yokşakkıdı

Son düzenleme:
Avon Rare Gold süper bir koku bence deneyin.. Beğeneceğinize eminim
Yine Avondan women of earth güzel
Bir dee Viva Caprio kaydirigubbakcemile4

benim kokulara karsi ciddi mide bunlantim oluyor her parfumu sabunlarimi sampuanlarimi kremleri yani kokan herseyi secerken kokularina bakarak seciyorum tek kullandigim parfumde azzaro now siddetle tavsiye ederim harika bi koku ne hafif ne agir bayiliyorum kullaninca otomatikman mutlu oluyorum nedense

benim kokum aslında chance ama bugün 2 parfüm aldım..biri saf orkide kokusu öbürü de Arome absolu..lilyum kokusu gibi...çoook harika ikisi de....

bilmiyorum kullanan var mı ama fiyatları da çok uygun geldi bana biri 55 biri 40 tı...

kesinliklee escada nın tüm serisine hastayımmm:) bi de D&G NİN the one ı mükemmel bncee:)

chanel change (eskiden)
şimdi ise c.klein euphoria ve c.dior addict hafif ağır ama kalıcı kokular

Back