• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka parfüm kullanıyorsunuz?

212 sexy,jadore(dior),armani code ,şimdilik bunları kullanıyorum,3 ünüde seviyorum,benim tenime yakıştıklarını düşünüyorum.

ben koyu esmerim daha doğrusu melezim.o yüzden hem tenime hem kişiliğime uygun bi koku tercih ettim.naomi campbell kullanıorm ama kenzo amor da favorimdr benim Uhm

sıradan günlerde miracle
özel günlerde daha iddalı magnıfıque kullanıyorum.
daha önce eternıty kullanıyordum.

magnıfıque yu ısrarla tavsiye ederim.safranlı çok iddalı bir parfüm.

ben avondan little black,surreal,incandessence ve pur blanca kullandımm hepsinide coook sevdimm
bi de gecen yol candy kullanıodum resmen benim kokum olmustu cokta begenidoum ama bu sene nedense hiç kullanmadım agır geldi..

dior hypnotıc poıson_chanel coco mademoıselle_ c.k. euphorıa_escada signature hihoyyyt

Joop!
Naomi Campell
Amor Amor

Amaaa Favori Parfümüm

Escada _ Sexy Graffiti hihoyyythihoyyyt Günlük hayatımda bunu sürmeden dışarı asla çıkmam :utangac:kaydirigubbakcemile3

gloria cacharel,lolita lift,juliet,escada collectıon,far away,armani cıo,parıs hılton,naomi campbell benim favori kokularım.ağırlıklı olarak tatlı kokuları.eğer tatlı kokusu seviyorsan tavsiye ederim.

arkadaslar bugune kadar pek cok parfum denedim fakat vaz gecemedigim tek koku Kenzo Flower by kenzo eau de parfum spray i oldu cok hafif ve kendine ceken buyuleyen kokusu var mutlaka deneyin pisman olmazsiniz :),

polo- ralph lauren
lacoste- pink
rebul- rose & cassıs
:lepi::lepi::lepi:

ben şimdi yeni parfüm alcamm avondan..
wish of love mı güzel...
yoksa wish of happiness mii..

Back