merhaba kızlar. benim üçüzlerin var 7 aylarını bitiriyorlar. premature doğdukarını düşünürsek (7,5 aylık) 6 aylıklar. mama aptamil 2 veriyorum çok severek içiyorlar. 1 aydır sabah mutlaka kahvaltı ( yumurta sarısı peynir tuzsuz zeytin domates ıhlamur yada papatya çayı) veriyorum. öğlen çorba (şehriye, yoğurt, sebze çorbası) veriyorum içine ekmek atıp. ikindi bir küçük kase yoğurt ve meyve püresi ( muz, şeftali, elma) yada meyve suyu sıkıp içiriyorum. akşam muhallebi (milupa sütlü pirinçli ) ve kendi yemeklerimzden de veriyorum. özellikle taze fasulyeye bayılıyorlar. yemekelrin suyuna ekmek doğrayıp veriyorum. pirin. pilavı ile yemeğin suyunu karıştırıp veriyorum. sizce yeterlimi? başka ne yapabilirim?
beslenmeniz güzel gözüküyor sadece yemek suları yerine yemeklerin sebzelerinden de versen daha ii olur ama bu şekilde alıştırman bence çok ii şimdiden herşeyi yesinler sonra onu yemem bunu yemem demezler biraz daha büyüyünce yemeklere kıyma ve tavuk da katarsın alerjisi yoksa domates de zeytinde yumurta da yer bişey olmaz benim oğlum da yiyordu şuan 15 aylık