- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece anne sütü verenler kaçıncı ayda ek gıdaya geçtiniz 6. aydan önce mi benim bebiş 4,5 aylık sadece anne sütü veriyorum ne yapayımm başliim mi ilk olarak nerden başliim bilemiyorum.
canım bende aynı durumdayım aptamil kullanıyorum bebeğim 2,5 aylık mama ile büyüyor bende sütümü sağdım ancak 2 ay verebildim beni emmedi sorum şu ek gıdalara 3,5 aylıkken başladım diyorsun acaba kabızlık yaptımı sindirememe gibi yada herhangi bir sorun oldumu bende istiyorum ama korkuyorum şuan sadece mama su ve kendim sıktığım meyve sularından hergün bi kere veriyorum 30 cc kadar.. Sen önden gidiyorsun beni aydınlat lütfen zaten emmedi diye çok sorun yaşadım ne yapacağımı bilmiyorum[ı]bizde aptamil kullananlardaniz suan 2 ye gecdik gayet memnunuz mamadan dogumdan sonra en fazla 1 1 bucuk ay sagarak verdim hic emmedi beni almadi gögsümü sonrada zaten sütüm yokdu gitti sütüm hep mama yedi yani dogdugundn beri ek gidalarada 4 ayina 1 2 hafta kala basladik simdilik hersey yolunda gidiyo [/ı]
merhaba kızlar. benim üçüzlerin var 7 aylarını bitiriyorlar. premature doğdukarını düşünürsek (7,5 aylık) 6 aylıklar. mama aptamil 2 veriyorum çok severek içiyorlar. 1 aydır sabah mutlaka kahvaltı ( yumurta sarısı peynir tuzsuz zeytin domates ıhlamur yada papatya çayı) veriyorum. öğlen çorba (şehriye, yoğurt, sebze çorbası) veriyorum içine ekmek atıp. ikindi bir küçük kase yoğurt ve meyve püresi ( muz, şeftali, elma) yada meyve suyu sıkıp içiriyorum. akşam muhallebi (milupa sütlü pirinçli ) ve kendi yemeklerimzden de veriyorum. özellikle taze fasulyeye bayılıyorlar. yemekelrin suyuna ekmek doğrayıp veriyorum. pirin. pilavı ile yemeğin suyunu karıştırıp veriyorum. sizce yeterlimi? başka ne yapabilirim?
aptamille başladık ama hazımsızlık yaptı yavruma hero babyi denedik tadını sevmedi bebelaca geçtik hem tadını sevdi oğlum hemde sindirimi daha kolaylaştı.