• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka çatal bıçak takımı almalıyım?

iraz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
95
4
318
İzmir
Arkadaşlar çatal bıçak takımını Karaca almayı düşünüyordum, ancak hakkında çok şikayet duydum. Bu nedenle kafam karıştı. Genelde çelik tencere konusunda Hisar methedilmiş, ama Hisar'ın çatal bıçak takımı konusunda pek bir yorum yok. O nedenle sizlerin deneyimine ihtiyacım var. Hangi marka çatal bıçak almalıyım?

misafir çatal bıçak takımım bernardo parlak ince seri çok beğenerek aldım.günlük çatal bıçak takımım o da 89parça korkmaz perge kısmen mat modeli biraz kaba ama çok uygun fiyata almıştım korkmaz çeliğine de güveniyorum.hangisini tercih edecegin biraz da ne kadar bütçe ayırdıgına bağlı benim için fiyat hiç sorun degil diyorsan tabiki jumbo yada hisar al.daha uygun bişeyler bakayım diyorsan bernardo dan falan da bak.ama bence karaca ve schafer dan uzak dur.aryıldız da çok begeniliyor

yaptığım uzuuuun araştırmalara dayanarak söylüyorum ki eğer parası önemli değil diyorsanız kesinlikle jumbo. az biraz daha uygun olsun derseniz kesinlikle hisar. arkadaşımız uygun fiyatlı bernardo bak demiş ama bernardonun fiyatları da 600-700 aralığında ve bu paraya bir hisar takım da alınabilir yani... bernardo da kötü demiyorum 50 yıl garanti veriyorlar mutlaka güveniyorlardır ama işi çelik olmayan markalardan almamak lazım.. mesela kütahya porselen de tencere çıkarmış çelik, belki çok kalitelidir ama porselen de onları tek geçmeme rağmen tencere de güvenemedim açıkçası...
eğer hisar da benim için pahalı derseniz korkmaza da güvenebilirsiniz bence

yaptığım uzuuuun araştırmalara dayanarak söylüyorum ki eğer parası önemli değil diyorsanız kesinlikle jumbo. az biraz daha uygun olsun derseniz kesinlikle hisar. arkadaşımız uygun fiyatlı bernardo bak demiş ama bernardonun fiyatları da 600-700 aralığında ve bu paraya bir hisar takım da alınabilir yani... bernardo da kötü demiyorum 50 yıl garanti veriyorlar mutlaka güveniyorlardır ama işi çelik olmayan markalardan almamak lazım.. mesela kütahya porselen de tencere çıkarmış çelik, belki çok kalitelidir ama porselen de onları tek geçmeme rağmen tencere de güvenemedim açıkçası...

liste fiyatları evet oyle ama donem donem kampanyalar ile baya iniyor.tabi yine soyluyorum jumbo tek geçilir

hisar da kampanya bar bı modelde yuzde 50

500 tl ye düşmüş parlak guzel bende mısafır e almayı dusunuyorumda
mısafır takımı actım kullanıyorum:27:

ben gitti gidiyordan korkmazın modelini gördüm beğendim :) çelik tencere takımını aldım ve müthiş kaliteli duruyor, kullananlar da memnun. 300-500 tl arasında hem de fiyat aralığı ;) ama benim görrünüm olarak en çok beğendiğim marka ar yıldız oldu... o da 700-1000 civarı ama o kadar para veremem :P

Merhaba canım kesinlikle karaca ve schaferdan uzak dur derim. Karaca, schafer çin malı hatta hisar firması bile fabrikası olmasına rağmen optima grubunu çinden getirmeye başlamış. Bende duyduğumda çok şaşırmıştım. Hatta forumda yazılanları okudum karaca ve schafer alanlar ürünlerin kötü olduğunu ve paslanma yaptığını kabul edip inşallah benim aldıklarıma bir şey olmaz yazıyorlardı. Korkulu rüya görmektense ve çin mallarındaki sağlık problemi riski varken neden bu markaları alayım dedim. Sonra züccaciyeci olan komşuma sordum. Bende bıktım bu çin mallarının kalitesizliğinden bize de müşteri kaybettiriyorlar çok paslanma yapıyor garanti süreleri de kısa olduğu için geride almıyorlar alacaksan Türkiyede üretim yapan tek firmanın Jumbo olduğunu oraya bakmamı tavsiye edince daha önce pahalı olduğunu düşündüğümden Jumbonun fiyatlarına bile bakmamıştım. Sonra araştırdığımda 550 tl ye 12 kişilik çatal bıçak seti buldum ve aldım. Mağaza 650 demişti. sanalpazar adlı internet sitesinde toptan fiyatına ürün veren bir bayiden aldım. Gerçi şimdi fiyatı 599 tl olmuş. normal fiyatıda 700 tl. ben jumbo markasını tercih ettim sanada tavsiye ederim.

umarım verdiğim bilgi işine yaramıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jumbo gayet uygunmuş modelde güzel bende aryıldız ve jumbo arasındayım bu sanal pazar güvenilir bi site mi arkadaslar

arkadaşın dediklerine katılıyorum. benim misafir için kullandığım çatal bıçak takımım hisar, gündelik kullandığım takım ise esseden almıştım 6 kişilik takımdı ama sana tavsiyem onu da 12 kişilik alman.çünkü yetersiz geliyor 6 kişilik. ben sonradan 8 kişiye tamamladım mesela. dışardan benzerini bulup aldım. karacayı ise tavsiye etmem.çok şikayet duydum

annem 26 yıllık evli ve hisar çelik tencere ve çatal kaşık takımını hala kullanıyor kaya gibi resmen:) o yuzden kendi çeyizime de hisar aldırdım.

canım paran varsa jumbo ve hisar 100 yıl garanti veriyorlar daha uygun bişeyler istersen korkmaz narin filan bakabilirsin ama ben bunlar arasında hisar derim gectiğimiz senelerde bir tanıdığımızın kulplarını değiştirmek için gittiği hisar mağazası tamir bile etmeyip yerine sıfır tencere vermiş adamlar güveniyorlar ürünlerine.

Jumbo gayet uygunmuş modelde güzel bende aryıldız ve jumbo arasındayım bu sanal pazar güvenilir bi site mi arkadaslar

Ben sanal pazardan jumbo çatal bıçaklarımı aldım alışveriş yaptım canım gayet güvenilir bir site hiçbir sorun yaşamadım. Satıcının itibarı diye bir yeri var oraya girip bakın daha önce alışveriş yapmış olanların yorumları da var.

vodafone kamupanya da uygun fiyatlar var,

peki kızlar nehir markası nasıl, nehir paris veya londra modelini beğendim, fikirlerinizi söler misiniz lütfen

Paris Saten 60 Parça Büyük Aile TakımıSATEN

ve diğer model de bu Londra Saten 60 Parça Büyük Aile TakımıSATEN

Son düzenleyen: Moderatör:
sonunda karar verdım aryıldız elegant parlak modelını aldım . daha onceden korkmaz almıştım gunluklerımı yegenıme verdım mısafırlık aldıklarımı gunluk yaptım sımdı ıcıme sindi aryıldızlar şükürrr :))

benim amboss catal bıcak takımım yanılmıyorsam jumbo üretimi 3 sene once 400 almıştım kampanyadan ben

hisar 100 yıl garanti veriyor. yarın öbür gün emin olmadığın bi marka alırsın parçaları paslanınca atacaksın eksik olacak..bide farketmezsin misafire çıkarırsın gör sen şenliği :( ben hisar optima aldım ona da 50 yıl dediler ama arkadaş çin malı demiş :( garantiye güvendik artık ne yapalım ünlü markalar hep çin e yöneldiler :(

hisar 100 yıl garanti veriyor. yarın öbür gün emin olmadığın bi marka alırsın parçaları paslanınca atacaksın eksik olacak..bide farketmezsin misafire çıkarırsın gör sen şenliği :( ben hisar optima aldım ona da 50 yıl dediler ama arkadaş çin malı demiş :( garantiye güvendik artık ne yapalım ünlü markalar hep çin e yöneldiler :(

maalesef benim arkadaşımda aldığında hisardaki mağaza personeli aynı şeyi söylemiş 50 yıl garanti demiş daha bir sene olmadan birçok ürünü paslandı. Tahmin ettiğiniz gibi değiştirmediler kullanıcı hatası birşey yapamayız dediler. Anlamıyorum herkes nasıl yıkıyor bu bulaşıkları nasıl bir hatamız var ki paslandırıyoruz. Gerçek şu ki kalitesiz çin malları can sıkmaya bütçemize zarar vermeye devam ediyor. Ben hiçbir çin malını almıyorum soranlara da aldırmıyorum.

Back
X