• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi Marka Boya Önerirsiniz?

bergolya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
272
1
96
İstanbul
Arkadaşlar bende saçlarımı kendim boyamaya karar verdim. Rengi için araştırıyorum ama hangi marka boya önerirsiniz? Hangi markadan memnun kaldınız? Yardımcı olabilir misiniz? vereliniortak

palette,loreal exclence bunlar memnun olduklarım..hiç beğenmediğim ise loreal perference serisi bir haftada renk akıyor

Teşekkür ederim yagmur55 bende işte sizlerin önerileri ile yola çıkıcam. İlk kez kendim boyayacağım :)

aslında saçının rengi açıksa loreal en kaliteli boya bence preference serisi çok çabuk akıyor ama bütün renkleri harika ve canlı onun dışında palette güzel koleston ise küllüleri yoğun olduğu için diğer boyalardan öneririm eğer saçını bir kaç ton açıcaksan

kesinlikle palette delux serisi asla yanasmam dediğim boya ise koleston.asla vaat ettiği renk çokıyor ve çok yıpratıor.köklü bi değişiklik istemiyosan loreal casting de son derece yumusak kaliteli bi boya cnm

canım bende hep kendim boyuyorum neredeyse tüm markaları denedim en son GARIER kullandım ve çok memnun kaldım canım geçen kolestonla boyamıştım saçlarımı maffeti ama suan mükemmel

Back