- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aptamilden sonra yapmamaya başlafı bu hippin kutu mamasını kullanıyorduk o gayet iyiydi bi sorun yoktu sonra aptamile geçtik yapmamaya başladı hippin metal kutuda olanına geçtik yine yapamadıÇok ilginç. Ben de onu kullanıyorum. Gayet rahat yapıyor. Sindirimi kolay bir mama aslinda. Bu bile kabız yaptıysa başka önerecek bir mama gelmiyor aklıma.
Tmm onuda bi araştırayım teşekkürlerBen ilk bebeğime golden goat kullandım, çok memnunum.
Ama ikinci bebeğime yaramadı, kabız oldu.
O sebeple hipp kullanıyorum küçüğe.
Keçi sütü mamalarını bir deneyin deriö, palm yağı olmayan nadir mamalardan.
Suan hipp combiotic kullanıyorum fakat bebegimi kabız yaptı aptamilde aynı şekilde. Sizce hangi mama aklımda similac ve sma var kullananlar varsa söyleyebilir mi kilo alımı falan nasıl bebeginin? bebeği cok şişiriyormu?
Canım aptamilin conformil maması kabızlık için iyi bende kısa bir dönem kullandım çok iyi geldi bize dene istersenSuan hipp combiotic kullanıyorum fakat bebegimi kabız yaptı aptamilde aynı şekilde. Sizce hangi mama aklımda similac ve sma var kullananlar varsa söyleyebilir mi kilo alımı falan nasıl bebeginin? bebeği cok şişiriyormu?
Kabızlık için ona özel mama kullanmak daha iyi olur aslında. Conformil var onu deneyin bence, özellikle sma daha çok kabızlık yapabiliyor lifsiz çünküSuan hipp combiotic kullanıyorum fakat bebegimi kabız yaptı aptamilde aynı şekilde. Sizce hangi mama aklımda similac ve sma var kullananlar varsa söyleyebilir mi kilo alımı falan nasıl bebeginin? bebeği cok şişiriyormu?
Bebelac goldSuan hipp combiotic kullanıyorum fakat bebegimi kabız yaptı aptamilde aynı şekilde. Sizce hangi mama aklımda similac ve sma var kullananlar varsa söyleyebilir mi kilo alımı falan nasıl bebeginin? bebeği cok şişiriyormu?
Canım hangi aptamili kullandın bebeğinde bizimde gaz ve kabızlık problemimiz var aptamil comformil çok iyi geldiSuan hipp combiotic kullanıyorum fakat bebegimi kabız yaptı aptamilde aynı şekilde. Sizce hangi mama aklımda similac ve sma var kullananlar varsa söyleyebilir mi kilo alımı falan nasıl bebeginin? bebeği cok şişiriyormu?
Ya comformil mi kullandın bize çok iyi geldi bizde şimdi 7 aylık olduk gramı çok düşük olduğu için hipp combiyotik aldım gece uyuyamadı sanırım gaz sancısı yaptıKullandıgım conformildi zaten teşekkürler kızlar :)