Bebek Beslenmesi Hangi mama?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
29
Suan hipp combiotic kullanıyorum fakat bebegimi kabız yaptı aptamilde aynı şekilde. Sizce hangi mama aklımda similac ve sma var kullananlar varsa söyleyebilir mi kilo alımı falan nasıl bebeginin? bebeği cok şişiriyormu?

Çok ilginç. Ben de onu kullanıyorum. Gayet rahat yapıyor. Sindirimi kolay bir mama aslinda. Bu bile kabız yaptıysa başka önerecek bir mama gelmiyor aklıma.

Çok ilginç. Ben de onu kullanıyorum. Gayet rahat yapıyor. Sindirimi kolay bir mama aslinda. Bu bile kabız yaptıysa başka önerecek bir mama gelmiyor aklıma.
Aptamilden sonra yapmamaya başlafı bu hippin kutu mamasını kullanıyorduk o gayet iyiydi bi sorun yoktu sonra aptamile geçtik yapmamaya başladı hippin metal kutuda olanına geçtik yine yapamadı

Ben ilk bebeğime golden goat kullandım, çok memnunum.
Ama ikinci bebeğime yaramadı, kabız oldu.
O sebeple hipp kullanıyorum küçüğe.
Keçi sütü mamalarını bir deneyin deriö, palm yağı olmayan nadir mamalardan.

Ben ilk bebeğime golden goat kullandım, çok memnunum.
Ama ikinci bebeğime yaramadı, kabız oldu.
O sebeple hipp kullanıyorum küçüğe.
Keçi sütü mamalarını bir deneyin deriö, palm yağı olmayan nadir mamalardan.
Tmm onuda bi araştırayım teşekkürler

Suan hipp combiotic kullanıyorum fakat bebegimi kabız yaptı aptamilde aynı şekilde. Sizce hangi mama aklımda similac ve sma var kullananlar varsa söyleyebilir mi kilo alımı falan nasıl bebeginin? bebeği cok şişiriyormu?

Aptamil bizde hiç gaz yapmamıştı. Bebekten bebeğe göre değişiyor tabii durum. Gaz kabızlık problemi olanlar için en çok işe yarayan Aptamil'in Conformil maması oluyor. Onu öneririm. Gaz mahvediyor bebekleri ilk aylarda sindirim sistemleri de tam gelişmediği için bu sıkıntılar ara ara da olsa yaşanıyor her bebekte maalesef.

Canım aptamilin conformil maması kabızlık için iyi bende kısa bir dönem kullandım çok iyi geldi bize dene istersen

Kabızlık için ona özel mama kullanmak daha iyi olur aslında. Conformil var onu deneyin bence, özellikle sma daha çok kabızlık yapabiliyor lifsiz çünkü

Kullandıgım conformildi zaten teşekkürler kızlar :)

Sma ile başladık ..kızım her mamadan sonra gaz yüzünden ağlamaktan helak oluyordu değişip Aptamil conformile geçtik daha rahat.. hipp için de iyi diyorlar denemek lazım..

Canım hangi aptamili kullandın bebeğinde bizimde gaz ve kabızlık problemimiz var aptamil comformil çok iyi geldi

Kullandıgım conformildi zaten teşekkürler kızlar :)
Ya comformil mi kullandın bize çok iyi geldi bizde şimdi 7 aylık olduk gramı çok düşük olduğu için hipp combiyotik aldım gece uyuyamadı sanırım gaz sancısı yaptı

Bu combiyotik bizde işe yaramadı maalesef gece uyutmadı sanırım gaz sancısı tuttu biraz önce tekrar verdim kustu artık bir yaşına kadar aptamil comformil devam edeceğim başkada bir seçenek yok

Back
X