Canım koşu bantları konusunda hiç bilgim yok..Mağazada satış temsilcisine danışırsan daha çok yardımcı olur..yerimseniben
canım benim bi bilgim yok bu konuda
Voit var en iyisi ama pahalı..
Universal veya dynamic diyorum ben.
Voit var en iyisi ama pahalı..
Universal veya dynamic diyorum ben.
Bence Voit marka alabilirsin canım ..
ablamlar çok memnunlar...
inşallah annen istediği kiloya iner sağlıklı bir şekilde...
sevgiler..a.s.
Rümeysa, Bence de şatış mağazalarından ilgililere Annenin durumunu da anlatırsan daha detaylı öğrenebilirsiniz...Veya bir Fizik Uzmanı Doktorundan yardım alabilirsin...
Ben sana şunu al, bunu al dersem yanlış yaparım...
ıyi akşamlar
voit iyi bir marka onu biliorm ama fiyatları konusunda bir bilgim yok tatlım..
Canım benim kilo sorunum hiç olmadığından hiç ilgilenmedim koşu bandıyla. 2 Öğün yiyerek zayıflıyom hep ben. Canım bir de evde jimnastik yapsın yapabiliyorsa faydası olur
ayrıca şunu da söylemek istedim cnm..anneminde kilo sorunu vardı biz ona voit trombolin aldık..100 tl ydi.internetten aldık..düzenli kullanılırsa koşubandından daha çok işe yarayabiliyor..
öğrendiğim iyi oldu pınar ablam. sağol. bişi merak ettim, onlar her türlü kiloyu taşıyabilecek mi?
canım çok araştırdıktan sonra ben de almıştım.bandın genişliğine (rahat yürümesi veya koşması ve sakatlanmalardan korunması için) , motor gücüne ve emniyet kilidinin olup olmadığına,bant kısmının uzun olmasına,eğimin otomatik olmasına,kolay katlanabilir olmasına dikkat edin.ayrıca geçmiş olsun.ben de rahatsızlığım için almıştım ama tembellikten ve başka bi rahatsızlığımın hareketlerimi biraz kısıtlamasından dolayı bi kaç defa kullandım.şimdi öyle duruyor.ben alalı sanırım 2 yıl oluyor.1238 tl idi.health stream markası.t450 ydi sanırım kodu.
dün bi tane beğendik biz eşime ve almaya karar verdik
dynamic koşu bandı
mekik aleti ve masaj kemeri de var yanında
fiyatı da 1100 lira ama kipada indirimde 1000 lira idi