• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu hangi koltuk takımı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Altlarını silip sürpürme açısından ikiside kullanışlı benim takımım çok hantal süpürmek için çekmek zorunda kalıyorum :) dekoasyonda çiçek desenine pek yaklaşamayan biriyim çiçek desenli kumaşlarının ikisininde beğenemedim :)
tekli kolukları merlin olanın daha güzel ama lavante koltuk takımı bütün olarak bana daha hoş gözüktü

Ben 1.yi beğendim
ama tarz olarak 2 si de birbirine yakın sanırım sadece 1. yataklı öbürü değil renkleri falan hoş
gene de tercih sizin :26: =)

1.si bana daha hoş geldi:) biraz canlı renk güzel olur diye düşünüyorum. mavilikleri hoş.

bence ikiside gider...Merlin olanı daha yuvarlak hatlı, ortamı yumuşatan dinlendirici bir hava verir gibi,,, Levante köşeli bir formda, ortama daha ciddiyet verir. :51: Sen salonunda nasıl bir hava istiyorsan, onu seçmelisin bence.

Merlin olan benim tercihim kesinlikle. Hatlari yuvarlak, rahat edip, dinlenilecek, hos sohbetler edilecek huzurlu bir ortam ciziyor. Levante cok köseli. Siz eger aile huzur havasi degil de, modern, spor bir havasi olsun istiyorsaniz Levante`yi secin. Mobilyalar cok modern tarzdaysa levante uyar, daha klasik ise merlin uyar.

Bu arada levante hic konforlu da görünmüyor.

Back
X