- 15 Şubat 2008
- 26
- 0
-
- Konu Sahibi ccerence
lis;2270350]benim kesem kelebek markasının ipek kesesi geçen yıl 20 tane almıştım tanesinide 1 ytl den...inanılmaz güzel temizliyor hepinize öneririm
annem almış bana kese saolsun :)))
hem kelebek marka hem develi...
bakalım ben de başlıyorum inşallah kullanmaya
unutmadan canlarım şunuda söyliyim kızlar büyük bir marketten sünger tarzı bişi almıştım kese die hemde çok bi paraya ama resmen bulaşık süngeri çıktı :) gıcık bir hissi var hemde tahriş oldum kırmızı ufak sivilce benzeri şeyler çıktı sonra birde onların hasır gibi bir başka firmanın modelleri vardı stantta onlardan da aldım onlarda tahriş etti resmen sentetik şeyleri bize öneriyorlar bence piyasada fazla bulunmayan bu has ipek keseden bulun develinin mükemmel kese derdiniz bitsin o diğer abuk sabuk şeylerede kanmayın hep aldatmaca . :)kaydirigubbakcemile3
gelip rapor vereyim dedim kaydirigubbakcemile2
kullanıyorum ortalama haftada 1 defa bazen 2haftada 1...çok iyi geliyor.ki benim cildim karma ve pütür pütür olurdu hani elimle sürtsem şöyle deri gelir..onu ölü deriyi atıyorum bu şekilde...yumuşacık oluyor.kese nasıl kullanılırsa öyle kullanıyorum ve ymuşacık ediyor siyah noktalarda küçülüyor.
kaydirigubbakcemile5
ankarada bu keseyi arayanlar varsa bulvar üzerindek kocatepe pasajında girişte yaşlı bi amca satıyor.kelebegide develiyi de..ben kelebegi vucuduma develiyi yüzüme kullanıyorum ve sizi öpüyorum kaydirigubbakcemile
cnm bu kocatepe pasajında demişsin tam olarak anlamadım.çok ta iyi bilmem ank.begendik girişindemi bu pasaj peki bu develi olan yüze kullanılan sanırım şu bildigimiz dikdörtgen şeklinde içine elini geçiriyorsun torba şeklindemi..develi diye yazıyormu üzerinde nasıl anlayacagız onun oldugunu..tşk.ederim bende sana soracaktım ank nerede bulabilirm nereden aldınız diye..