Cilt Bakımı Ürünleri Hangi Keseyi Tercih Etmeliyiz /yüzümüz için..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
C

ccerence

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ccerence
Arkadaşlar yüzümüz için hangi keseyi tercih etmeliyiz bu hamam kesesini mi (kumaş gibi olanı) yoksa kabak lifi olanları mı?

siz hangisini tercih ediyorsunuz yüzünüz için...

:kahve:

• Konu Sahibi ccerence
yüzüne kese yapan yok mu yahuu...

wayy pasaklılar vayy :))

• Konu Sahibi ccerence
Yüze kese yapılmaması konusunda dermatologlar uyarı yapıyor sürekli. Heleki kabak lifi... Vücut için çok güzel oluyor kese yapmak ama yüze asla... Kese yerine cildinize uygun, hassas olmayan kısımlar için (kılcal damarlar varsa yapmayın) peeling yapılması öneriliyor. Kese de bir nevi peeling; ama tabi daha tahriş edici... Yüzünüz sarkar aman...

• Konu Sahibi ccerence
Yüze kese yapılmaması konusunda dermatologlar uyarı yapıyor sürekli. Heleki kabak lifi... Vücut için çok güzel oluyor kese yapmak ama yüze asla... Kese yerine cildinize uygun, hassas olmayan kısımlar için (kılcal damarlar varsa yapmayın) peeling yapılması öneriliyor. Kese de bir nevi peeling; ama tabi daha tahriş edici... Yüzünüz sarkar aman...

benim bi ablamın senelerdir bilirim mükemmel bir cildi var.hani güzel ten gördümde öylesini hiç görmedim.ondan deneyim kazanmaya çalışıyorum.kendisi hafta bir muhakkak banyoda kese yapıp sonrasında maskesini yapıyor.
ben de yüzüm için özel olarak alıcam okuduklarımda kelebek kesesini öneriyorlar ipek olanı...sizlerin fikirlerini almak istedim

• Konu Sahibi ccerence
yüz için kese kullanmamanızı öneririm özellikle cildiniz problemliyse daha kötü yapıyor

• Konu Sahibi ccerence
benim keseden kastım vücudumuzu hırpaladıgımız gibi değil....
ama..

teşekkürler. bilgileriniz için.

• Konu Sahibi ccerence
işte sensin aradıgım :roflol: canım markası kelebek mi...netten bakınıyorum ama bulamadım bulmak imkanın var mı acaba bana göstermek için?

• Konu Sahibi ccerence
Ben de keselerim ama annemin ördüğü bir lifi yüzüm için kullanırım makyaj yapmışsam eve gelince ilk işim yüzümü lönce ıslak mendille silmek sonra liflemektir,vucudum için de ayrı bir lif kullanırım ,yüzüm için olanı daha yumuşak tabi,cildim karma olduğu için nemlendirici bile kullanmıyorum,bazı yerler yağlı bazı yerler kuru oluyor sonra denge bozuluyo..

Bende son zamanlarda kese kullanıyorum (lif değil) yüzüme
Baktım ki keseden sonra daha bi yumuşak daha bi mermersi oluyor görüntüsü
Hoşuma gitti
Önce banyoda jelle yıkıyordum
HOşuma gidince şimdi yüzümü her jelle temizleyişimde
Yüzümü ıslatıyorum önce keseyi elime giyip ucunu ıslatıyorum
Jeldende biraz sıkıp yüzüme hafif hafif masaj hareketleriyle hem kese sürmüş hem jelle temizlemiş oluyorum
Benim kesem o verilen linktekiler gidi değil
Ondan olanı vücutta kullanıyoruz
Çünkü onlar biraz daha tahriş edici cinsten
Benim ki hani yazlık bürümcük gömlekler olurdu ya ondan
Bu tü r tenzilğin sonrasında toniği nemlendirici fln sürmekte daha bi güzel oluyor:kahve:

yüze kese yapılması çok sakıncalı diye biliyorudum doğruymuş :)))

benim kesem kelebek markasının ipek kesesi geçen yıl 20 tane almıştım tanesinide 1 ytl den...inanılmaz güzel temizliyor hepinize öneririm

slm. ben de kesenin faydalarına inanıyorum. senin söylediğin keseden aradım satıcı bana kenar dikişleri kolay açılıyor diye artık getirmiyoruz dedi ve arkadaşın resimde gösterdiği keseyi verdi. ama ben kullanınca memnun kalmadım suya girince katılaşıyor
rica etsem kullandığın kesenin fotoğrafını çeksen yada tam olarak nereden temin edebileceğimizi öğrensen...:1rolleyes:

ben ayda bır kere hamama gıderım cok faydalı zayıflamayada yardımcı oluyo. develı marka kese en ıyısı. bursada uretılen keselerede cok ıyı dıyolar. ben develıden cok memnunum kesenın kenarında deve resmı var

sanırım bu.....

IMG

merhaba kızlar ben de çok kese kullanırım her hamam kesesinden bi sürü var evimde ama aldıklarım meyerse hep sentetikmiş cildim bi acayip oldu aldıklarım hep kelebek resimli ve acayip isimli şeylerdi her yerde ondan var daha sonra bi sağlık merkezine üye oldum haftalık oraya 2 kere gidebiliyorum sauna ve hamam kısmındaki masör arkadaş bana bi kese verdi hiç görmemiştim ondan has ipek yazıyo üstünde koltukluoğlu diyo develi kese diye ama süper bütün kiri kaldırıyor yüzüm için bi tane daha istedim yüzsüzlük yapmadan olmaz zaten :) o da aynı markadan toz gibi kiri ufalıyo ve incecik diğeri kalındı şimdi o keseleri öğrenince sağlık kulübünüde bıraktım evimde misler gibi temizleniyorum tavsiye ederim.:)

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar ben de çok kese kullanırım her hamam kesesinden bi sürü var evimde ama aldıklarım meyerse hep sentetikmiş cildim bi acayip oldu aldıklarım hep kelebek resimli ve acayip isimli şeylerdi her yerde ondan var daha sonra bi sağlık merkezine üye oldum haftalık oraya 2 kere gidebiliyorum sauna ve hamam kısmındaki masör arkadaş bana bi kese verdi hiç görmemiştim ondan has ipek yazıyo üstünde koltukluoğlu diyo develi kese diye ama süper bütün kiri kaldırıyor yüzüm için bi tane daha istedim yüzsüzlük yapmadan olmaz zaten :) o da aynı markadan toz gibi kiri ufalıyo ve incecik diğeri kalındı şimdi o keseleri öğrenince sağlık kulübünüde bıraktım evimde misler gibi temizleniyorum tavsiye ederim.:)

X