Cilt Bakımı Ürünleri Hangi Keseyi Tercih Etmeliyiz /yüzümüz için..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Annem Küçüklüğümden Beri BENİ Keseye Aliştirmişti..
Cildim çok Güzeldi Ve Selülitlerim Yoktu..
Bir Kaç Yildir üşengeçliğimden SikCA Yapmaz Oldum Arada Bir Yapa Yapa şimdilerde Selülitde Başladi Cildim De Bozuldu..
Hemen Eve çeşitli Keseler Alip Attim..hatta Yüz Için Bile Küçük Keseler Yapmişlar..muhakkak Tavsiye Ederim..doğal Peeling..

lis;2270350]benim kesem kelebek markasının ipek kesesi geçen yıl 20 tane almıştım tanesinide 1 ytl den...inanılmaz güzel temizliyor hepinize öneririm[/QUOTE]

istanbulda nerden alabiliriz peki ipek keseyi CADIARZU

lis;2270350]benim kesem kelebek markasının ipek kesesi geçen yıl 20 tane almıştım tanesinide 1 ytl den...inanılmaz güzel temizliyor hepinize öneririm

istanbulda nerden alabiliriz peki ipek keseyi CADIARZU[/QUOTE]

pardon arceyacım,senden alıntı yapıp bi de mesaj yazmıştım ama çıkmamış.
nerden alabiliriz diye sormuştum ben de.

ben de ipek kese kullanmaya başladım, banyodan çıkmaya yakın kullanıyorum. inanılmaz iyi geliyor. ama sivilceli ciltlerin kullanmasını tavsiye etmem.

kızlar o kelebek markanın ipek dedikleri keseden de aldım o kir çıkarmıyo yakıyo çok sentedik bence böle kaygan kıpkırmızı yapıyo zaten 1 ytl olan keseden ne beklenirki böyle şeylerde hiç acımadan almak lazım fakat develi keseyi bence deneyin iyiki o masör arkadaş bana o keseyi verdi gittiğim hamamlarda da o keseleri gördüm kalitesi bence çok yüksek evimdeki banyoda keseden kolleksiyon yaptım ama en iyisi bence develi kese :)

ARKADAŞLAR KESE CİLDE GERÇEKTEN FAYDALI AMA SIKSIK DEĞİL EN GÜZEL YÜZ KESESİ SAÇLARINIZ MÜKEMMEL TEMİZLİYOR. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ARKADAŞLARa.s.a.s.

bende hem vücudumu hemde yüzümü kese yapıyorum,markası ne bilmiyom hiç dikkat etmedim haftada 1 gün mutlaka kese yaparım.. ölü derileri mükemmel çıkarıyo şöyle parmak parmak desem yeridir:eek::teytey:

annem almış bana kese saolsun :)))

hem kelebek marka hem develi...

bakalım ben de başlıyorum inşallah kullanmaya :KK66:

bende yuvarlak süngere benzer bi kese aldım onu kullanıyorum imex sabunla birlikte...hiç sivilce kalmadı...kese sayesinde de yumuşacık oldu cildim... yerimseniben

ince bez şeklinde keseyle kese yapıyorum yüzümede vücudumada..her banyoda çok iyi oluyor.kötü sonuca rastlamadm hiç.ipek keseyi denemedim ama... deniyim..

annem almış bana kese saolsun :)))

hem kelebek marka hem develi...

bakalım ben de başlıyorum inşallah kullanmaya :KK66:

gelip rapor vereyim dedim kaydirigubbakcemile2

kullanıyorum ortalama haftada 1 defa bazen 2haftada 1...çok iyi geliyor.ki benim cildim karma ve pütür pütür olurdu hani elimle sürtsem şöyle deri gelir..onu ölü deriyi atıyorum bu şekilde...yumuşacık oluyor.kese nasıl kullanılırsa öyle kullanıyorum ve ymuşacık ediyor siyah noktalarda küçülüyor.

kaydirigubbakcemile5

ankarada bu keseyi arayanlar varsa bulvar üzerindek kocatepe pasajında girişte yaşlı bi amca satıyor.kelebegide develiyi de..ben kelebegi vucuduma develiyi yüzüme kullanıyorum ve sizi öpüyorum kaydirigubbakcemile

-tatlicadiarzu- birde kızlar bu has ipek die yazıyor koltukluoğlu develi kese mükemmel sonuç aldım ben gerçekten 2 kere koluma uyguladım gözlerime inanamadım banada bunu bir sağlık güzellik merkezi önermişti süperrrrrr diğerleri çok kaygan tenimi yakıyordu şimdi pamuk gibi :) herkeze şimdiden saattler olsun :sm_cool:

unutmadan canlarım şunuda söyliyim kızlar büyük bir marketten sünger tarzı bişi almıştım kese die hemde çok bi paraya ama resmen bulaşık süngeri çıktı :) gıcık bir hissi var hemde tahriş oldum kırmızı ufak sivilce benzeri şeyler çıktı sonra birde onların hasır gibi bir başka firmanın modelleri vardı stantta onlardan da aldım onlarda tahriş etti resmen sentetik şeyleri bize öneriyorlar bence piyasada fazla bulunmayan bu has ipek keseden bulun develinin mükemmel kese derdiniz bitsin o diğer abuk sabuk şeylerede kanmayın hep aldatmaca . :)kaydirigubbakcemile3

unutmadan canlarım şunuda söyliyim kızlar büyük bir marketten sünger tarzı bişi almıştım kese die hemde çok bi paraya ama resmen bulaşık süngeri çıktı :) gıcık bir hissi var hemde tahriş oldum kırmızı ufak sivilce benzeri şeyler çıktı sonra birde onların hasır gibi bir başka firmanın modelleri vardı stantta onlardan da aldım onlarda tahriş etti resmen sentetik şeyleri bize öneriyorlar bence piyasada fazla bulunmayan bu has ipek keseden bulun develinin mükemmel kese derdiniz bitsin o diğer abuk sabuk şeylerede kanmayın hep aldatmaca . :)kaydirigubbakcemile3

Bu ipek kese nasıl bir şey canlarım?
Ben aktardan ipek kese istedim.
Böyle bez şeklinde hiç bildiğim ipeğe benzemiyor:sm_confused:
İçine elimi sokabileceğim şekilde yapılmış.
Kandırıldım mı yoksakaydirigubbakcemile2

yok canım bildigimiz aynen anlattıgın gibi...

elimizi geçirdigimiz çocuklugumuzdan beri varolan keseler tipinde...

kelebeğin ipek klasik ince keseleri var onu öneririm

gelip rapor vereyim dedim kaydirigubbakcemile2

kullanıyorum ortalama haftada 1 defa bazen 2haftada 1...çok iyi geliyor.ki benim cildim karma ve pütür pütür olurdu hani elimle sürtsem şöyle deri gelir..onu ölü deriyi atıyorum bu şekilde...yumuşacık oluyor.kese nasıl kullanılırsa öyle kullanıyorum ve ymuşacık ediyor siyah noktalarda küçülüyor.

kaydirigubbakcemile5

ankarada bu keseyi arayanlar varsa bulvar üzerindek kocatepe pasajında girişte yaşlı bi amca satıyor.kelebegide develiyi de..ben kelebegi vucuduma develiyi yüzüme kullanıyorum ve sizi öpüyorum kaydirigubbakcemile

cnm bu kocatepe pasajında demişsin tam olarak anlamadım.çok ta iyi bilmem ank.begendik girişindemi bu pasaj peki bu develi olan yüze kullanılan sanırım şu bildigimiz dikdörtgen şeklinde içine elini geçiriyorsun torba şeklindemi..develi diye yazıyormu üzerinde nasıl anlayacagız onun oldugunu..tşk.ederim bende sana soracaktım ank nerede bulabilirm nereden aldınız diye..

cnm bu kocatepe pasajında demişsin tam olarak anlamadım.çok ta iyi bilmem ank.begendik girişindemi bu pasaj peki bu develi olan yüze kullanılan sanırım şu bildigimiz dikdörtgen şeklinde içine elini geçiriyorsun torba şeklindemi..develi diye yazıyormu üzerinde nasıl anlayacagız onun oldugunu..tşk.ederim bende sana soracaktım ank nerede bulabilirm nereden aldınız diye..

kocatepe pasajının izmir caddesinden de (ayakkabı dünyasının karşısından)
bulvardan da (kızılayın binası ile eski çarşı magazasına giderken yani gimanın karşı caddesi bulvar üstü down sendromu cefe'sine varmadan...)
girişleri var.ama annem bulvardaki girişten almıştır.yaşlı bi amca satıyor orada...

evet aynen tarif ettiğin gibi torba gibi elimizi de geçirdiğimiz eski keselerden.üzerinde develi yazıyor hata bi de deve remi var kaydirigubbakcemile3 bide şu marka yazıyor koltukoğlu (bu da üretici firma oluyor galiba alırken tereddüt etme diye yazdım)
eğer tarifimi anlamadıysan söyle çizerim paintte eklerm buraya kaydirigubbakcemile5

X