Hangi kan testlerini yaptırmalıyım? Lütfen bir bakın...

Kızlar konumu hortlatıyorum

Bütün testler yapıldı. Ne kansızlık çıktı, ne demir eksikliği, ne B12 eksikliği ne de troid.. Herşey normal :44:Evet bu güzel bir haber ama sonuç olarak elimde yine hiçbir şey yok. Ben kansızlık filan kesin var diyordum, yorgunluğumun el ayak soğukluğumun sebebi odur diyordum..

Bir de doktor hormon testleri istedi. Adetin 3. günü yapılması gerekiyormuş, onu bekliyorum. Ultrasonda herşey normal çıktı, adetim de düzenli yine de doktor testleri yaptırmamı istedi. Bakalım oradan birşey çıkacak mı.. :44:

Şikayetlerinin hepsini bende yaşıyorum 6 senedir.
Kan verdim 1 ünite acil lazımdı birine ondan sonra böyle oldum.
Dediğin gibi tüm tahlilleri yaptırdım b12 hormon kan çinko hepsi normal ama ben okadar halsizimki bu durum benim
Sinirlerimi çok bozuyor sosyal hayattanda koptum bu nedenle.
İnşallah sen tedavisini bulursun bulursan banada haber ver lütfen.
Bu hastalık amerikada çok yaygınmış aslında kronik yorgunluk tedavisinide ciddiye alıyorlarmış ama burda nerde
Benim kafam bildiğin kel oldu ya gül gibi saçlarım gitti ama vücut tüylerimin maşallahı var kullandıgım her ürün onlara yaradı çoğaldılar.
Birde ben zayıfım çok 58den 48 kiloya düştüm o dönemlerde sende kilo verdinmi?

aynen ya bende de var bu yorgunluk ne demir ne b12 hepsi tam ama sey yaa bende ASO cıktı bu da bel agrısı yorgunluk yapar mıs 2 tahlilde asom 300 iken 200 e düştü. doktor da şimdilik ilaç yazmadı ama 300 e cıkınca yazarmıs. sey bide bu ASo bagırsaktaki bakteriymiş. genellikler kadınlar kansızlık belirtileri yorgunluk oluyomus ama asıl kansız cıkmasanda ASO olabilirmiş. ben yaklasık 3 aydır tahlil yaptırmadım. Allah bilir ASom ne halde dir. cunku belim coooooookkkkk agrıyor. ha bide ben balık yagı içince iyi geliyor onu hergun 2tatlı kasıgı alıorm daha zinde oluorm . hormanlarımda adet düzensizligi vardı 3 ay diane 35 mi di 5 mi di işte onu kullandım adetim düzeldi. ama agrılar devam ediyor hele kafamı yastıktan alamıorm 12 lerde kalkıorm hergün ....

ASO mu? hiç duymamıştım, ona bakılmadı sanırım :44:Bel ağrısı yok bende ama yine de baktırayım buna da..

Kan vermenle doğrudan ilişkisi ne olabilir acaba? Benim çok çok ağır şikayetlerim yok ama kendimi full sağlıklı hissedemiyorum bu yüzden sıkıntılıyım Aynı şekilde bende de tüylenme var. Gerçi benim hep vardı, sonradan artan bir durum değil yani. Yok öyle aşırı bir zayıflamam olmadı yazdan beri 5-6 kilo verdim şuan 55'im.. Umarım bulabilirim birşey de seninle de paylaşırım :18:

Hormon tahliline aç-tok farketmiyor değil mi?

3.günü direkt gidip hormon tahlili yaptıracam mı diyorum? Yoksa daha önceden gidip görünmem mi gerekiyor? O mu yönlendirecek yani? Böyle saçma sorularım var evet.

Hormon tahliline aç-tok farketmiyor değil mi?

3.günü direkt gidip hormon tahlili yaptıracam mı diyorum? Yoksa daha önceden gidip görünmem mi gerekiyor? O mu yönlendirecek yani? Böyle saçma sorularım var evet.

Benim de bir fikrim yok açıkçası :44: Randevu alırken sormayı düşünüyordum. Bence bir kadın doğumcudan randevu al, ultrasonla baksın. Zaten gerek görürse o söylüyor, bakılması gereken şeyleri filan istiyor. Onun yönlendirmesiyle yaptırırsın. Adet oluyorken ultrason daha net görünüyormuş, yani 3. gününe kadın doğumdan randevu alırsan aynı gün kan da verirsin diye düşünüyorum

Evet öyle yapayım sağol.

Hangi kan tahlillerini yaptırmalıyım mı

Böyle konu bile açlmış dimi

Kadınlar Kulubü Doktorlar

Evet ne var bunda bu kadar şaşıracak ? Bakın ne demişim: "Benimle aynı problemlerini, en azından birkaçını, yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim." Burada kimseden doktor muamelesi beklemiyorum tabii ki, sadece problemlerimin çok genel ve yaygın olduğunu düşündüm, doktora gitmeden önce bilgi almak istedim Zira bakınız yukarda bir arkadaş "ASO" diye bir şeyden bahsetmiş, onu danışacağım doktoruma..

Bu yani

Ahada buldum bende aso ne
Benim belim çok ağırır
dışkı ilemi, yapılan bir test bu?
Bende Aso olabilir ozaman cevabını yazarsan sevinirim ne tahlili oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…