- Konu Sahibi sevdaserhanoglu
-
Bende kullanıyorum , çok memnunum .Canım e bebek te saf pamuk ve saf sudan yapılan hazır mendil var baby&me o pamuk ve sudan yaptığının hazır olanı. Kolisi 40 tl 12 paket var 1 paketide 40 adet var kızım 6 aylık 6 ayda sadece 2 koli bitirdik çokta kullanışlı..
Meraba kızlar, bebeğim 4. Ayını doldurdu altını pamuk ve suyla temizliyodum ama artık ıslak mendil kullanayım diyorum geçen gün alışveriş yaparken kafam karıştı. Siz ıslak mendil alırken neye bakıyosunuz? Kimisinde parabensiz yazıyo, kimisinde sabun içermez, dermatolojik, alkolsüz derken neye göre alacağımı şaşırdım. Tüm bunlar ne demek, içindekilere filan da bakıyo musunuz ?
Bende kullanıyorum , çok memnunum .
Hatta gecen hafta internet sayfasinda kampanya vardı 3 al 2 öde , hemen aldım. Zaten kullanıyordum cok hesaplı geldi . Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum .
Kızım 5 yaşında 6 yıldır uni baby yeni doğan kullanıyorum bezliyken altı için kullanıyordum şimmide ıslak mendil niyetine kullanıyorum elini ağzını siliyorum poposunu siliyorum.Niye derseniz kesinlikle su ve pamuk başka birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?