Doğuma Hazırlık Hangi isim Sizce? Fikirleriniz benim icin degerli...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
Arkadaslar dogumuma 15 gun kaldi... iki isim koymayi istemiyorum aslinda ama aklimda sadece bu 2 isim var. Baska dusunmuyorum..

Furkan
Eymen
Furkan Eymen ....

Sizce hangisi daha hos,guzel ?
Furkan mi, Eymen mi ? Ben Furkan Eymen koyayim diyorum da ?? Kimlikte gecsin istiyorum Eymen ismi, ama biz Furkan diye cagiririz...

Fikirlerinizi bekliyorum..
sevgiler

eymen diyorum ben canım..aslında eymen şu anda moda olan bi isim ileride çocuğun çok eymenlerle karşılaşabilir ama furkan hoşuma giden bir isim değil...yine de sen bebeğin için en iyisini bilirsin..eymen hoş bi isim...

bence de eymen daha güzel bi isim. furkan ismini pek beğenmiyorum. allah kolay geçitten geçirsin.

eymen bence daha güzel, furkanlar yaramaz olur diyollaa, ben diyenlerin yalancısıyımyerimseniben

çocklara şu iki isim işkencesini çektirmeyin bece hayatı boyunca heryere yazıck kodlıycak zamala yarışacağı anlarda olucak yazk yani sonra okulda farklı ailede farklı seslenmelere maruz kaanlar var iki ismide çok seviyoruz diye ikisinide koymanın bi anlamı yok yani isme eymen güzel

Eymen benim beğendiğim isim Eymen Ege diyorum ama eşim istemiyor canım anlamıda güzel bence..

Çocuklara 2 isim konulmasını çok gereksiz buluyorum.
Furkan da Eymen de arapça isimler. Niye çocuklarımıza arapça isimler koymaya bu kadar meraklıyız anlamıyorum.

Çocuklara 2 isim konulmasını çok gereksiz buluyorum.
Furkan da Eymen de arapça isimler. Niye çocuklarımıza arapça isimler koymaya bu kadar meraklıyız anlamıyorum.

Siz niye insanlarin tercihlerine saygi duymayip, yermeye bu kadar Meraklisiniz ??
illaki Arapca olacak demedim ben hem.. Furkan ismi hosuma gitti ondan dusundum..

eymen ismi cok hosuma gidiyor benimde esimde kabul ederse bende onu koymayi dusunuyorum egerki oglumuz olursa. ayrica anlami da cok guzel, cennetin 8 kapisindan birisinin ismi..

ben çift isim koymayı sevmiyorum canımm.hep zorluk olacak gibi geliyor bana.bence sadece eymen koyun bence.eymen güzel bir isim.allah hayırlısıyla kurtarsın senide...

X