Hangi iş yerini seçmeliyim?

siseka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
56
19
46
Merhaba arkadaslar.Bir sikintim var sizden fikir almak istiyorum.Suan is yerim merkezde evimden ciktigimda toplu tasima araclariya 1 saati buluyor ise gitmem ve calistigim is yerinde sorumluluklarim oldukca fazla mesai kavrami yok istedigim saatte gidip istedigim saate cikabiliyorum istersem evde hazirlamam gereken evraklarimi hazirlayip is yerime birakabiliyorum ancak sorumlu oldugum bolumle ilgili herseyi takip etmek zorundayim evde de olsam surekli telefon trafigim var ve 24 saat cikan bir sorunu cozmek zorundayim kucuk cocugum var basladigim bir isin basindan 10 defa kalkmak zorunda kaliyorum boyle olunca ne yaptigim ise kendimi verebiliyorum nede cocuguma cunki surekli ya is bolunuyor ya cocuk uyuturken yada yemegini yedirirken mutlaka bir telefon trafigi yasiyorum ve bu beni kafa olarak cok yoruyor is yerine gidip tam gun orda kalip isimi tam anlamiyla yapiyim daha iyi diyorum ama aksam mesai bitip geldigimde 24 saat sorumlu oldugum icin o yogunluk azda olsa devam ediyor.bugun ayni mudurluge bagli baska bir kurumdan teklif geldi ancak calisacagim yer merkez degil ilce evimden 5 dakika yuruyup servise binicem ve en gec 30 veya 40 dk icinde is yerinde oluyorum diger yere gore yogunluk neredeyse yari yariya daha az buraninda iki haftada bir gece nobeti var ama nobetten sonra 2 gun izinlisiniz ve mesai bitimi eve geldiginizde kafaniz daha rahat isle ilgili yapmaniz gerken birsey yok.Bu arada ben nobetteyken bebegime esim bakacak ve mudur cok sikintiniz olursa cocuguda getirebilirsiniz is yerine dedi ve cocuk icin sikinti olmayacak bir ortam.Ben bir turlu karar veremiyorum yogun stresli ve cok sorumlulugu olan yerdemi kalmaliyim sorumlulugu az olan stresi az olan ancak ilce de ve nobeti olan yerimi tercih etmeliyim lutfen bana yardimci olun fikirlerinize ihtiyacim var.biraz uzun oldu bunun icinde kusura bakmayin.

İlçeye geç bence canım,email ve telefon trafiği fazla olunca insanda kafa kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…