- 28 Ocak 2009
- 132
- 36
- 123
- 47
- Konu Sahibi SiyahBeyaz
arkadaşlar 2 sene önce kaşmirin love&love serisinden oturma odama 3 tane halı aldım .neden mi kaşmir?benim aldığım zaman kahve- krem tonlarında modern tarzda seçenekler çok sınırlıydı.inanın 2 senedir sinir krizleri geçiriyorum. su damlasa leke kalıyor .sil , uğraş , yıka lekeler çıkmıyor birtürlü. hallarımdaki çıkmayan lekeler yüzünden misafir kabul edemez oldum evime .çoğunu bahanelerle geri çeviriyorum.sizden ricam yalvarırım bana şık ,kaliteli, modern,özellikle de temizliği kolay olan halı önerin.fiyatı hiç önemli değil .hemen alıcam.koltuklarım istikbal,kenar kollukları ve gövdesi deri .çok koyu kahve siyaha yakın .tv ünitem yine siyaha yakın koyu kahve ve krem.model konusunda yardım edemeyebilirsiniz belki ama ne olur bana şu markayı al rahat edersin deyin.
bir de şu uzun tüylü halılar var ya şagi mi diyoduk ,onların kullanılışı nasıl?
bana yardım edersiniz duacınız olurum .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.a.s.
bir de şu uzun tüylü halılar var ya şagi mi diyoduk ,onların kullanılışı nasıl?
bana yardım edersiniz duacınız olurum .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.a.s.