Hangi halı markası?

SiyahBeyaz

Kitaplıklarını görene kadar insanları yargılamam..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
132
36
123
47
arkadaşlar 2 sene önce kaşmirin love&love serisinden oturma odama 3 tane halı aldım .neden mi kaşmir?benim aldığım zaman kahve- krem tonlarında modern tarzda seçenekler çok sınırlıydı.inanın 2 senedir sinir krizleri geçiriyorum. su damlasa leke kalıyor .sil , uğraş , yıka lekeler çıkmıyor birtürlü. hallarımdaki çıkmayan lekeler yüzünden misafir kabul edemez oldum evime .çoğunu bahanelerle geri çeviriyorum.sizden ricam yalvarırım bana şık ,kaliteli, modern,özellikle de temizliği kolay olan halı önerin.fiyatı hiç önemli değil .hemen alıcam.koltuklarım istikbal,kenar kollukları ve gövdesi deri .çok koyu kahve siyaha yakın .tv ünitem yine siyaha yakın koyu kahve ve krem.model konusunda yardım edemeyebilirsiniz belki ama ne olur bana şu markayı al rahat edersin deyin.
bir de şu uzun tüylü halılar var ya şagi mi diyoduk ,onların kullanılışı nasıl?
bana yardım edersiniz duacınız olurum .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.a.s.

ah canım insan ne kadar sinir olur böyle durumda.bende çok araştırdım bu forumdada çok konu açıldı halı ile ilgili.kaşmirden senin dediğin gibi çok şikayet duydum.ben saray aldım yenilerde yün ağırlıklı. ama daha yıkamadım o yüzden yardımcı olamayacağım.benimki klasik desenli malesef.senağlama
shagy lerde benimde gözüm kaldı memnunum diyende var değilim diyende var denemeden bilemeyeceğiz herhalde.benim gördügüm ve duyduğum kadarıyla aklirik halıda royal modelleri güzel ve oden.ama royalın shagy sinden bir arkadaş hiç memnun olmadığını yazmıştı hatta sakın almayın diyordu.shaggy halı kullanan varmı diye topik var orayı oku istersen.

canım saray kullananlar genelde memnun. ancak kataloğuna baktım.eşyama uyan nitelikte bulamadım.bir de bu sefer almadan önce kesin emin olmak istiyorum kullanışlılığı yönünden .kayınvalidem normal bir markanın klasik modelini almıştı,hem de bordo ve açık krem karışımı .hiç leke tutmuyor.bir silmede ışıl ışıl.shagyler görünüş olarak güzel ancak oturma odası için başa çıkılmaz olur mu diye düşünüyorum .aralarına dolan kırıntılar elektrik süpürgesiyle alınır mı acaba?yoksa silkeleniyor mu onlar?

Shaggy halıyı kesinlikle önermem...hele ki oturma odasına...kırıntı, çöp, saç, kabuk vs ne varsa arasına giriyor...makinada alacam diye zorlanıo...ki zaten kalan da oluo...Görüntüsü güzel die almıştım küçük allahtan ama çöpü tuttuğu için nereye koyacağımı bilemiediğim ve en sonunda çocuk odasına koydum...en az kirlenme orada bari:(( ordan da atılır artık herhall, yazk paracıklara...akılsız başım...Merinosu önerebilirim eğer mobilyanıza uygun renk varsa...:))

canım sakın katalogtan veya int. bakarak alma ben int.beğendim gerçeğiyle arasında fark var.benim halının kenarları yeşilmiş hiç farketmedim sipariş üzerine aldığım için geri veremedim.

yaşadığınız yerde step varmı bilemiyorum ama,eğer tarzınız klasik değil modern ise step biçilmiş kaftan sizin için.

Son düzenleme:
Ben saray sembol kullanıyorum çok ama çok memnunum. Sildigin zaman sanki yıkanmış gibi duruyor.Alırsan inan pişman olmazsın

Evimin bütün halıları Bahariye....
Misafir odamın klasik tarzda, oturma odamın ki shaggy....
Çokta memnunum...Hiç bir sorun ile karşılaşmadım şimdiye kadar....

ben de royali çok beğendim. modelleri çok modern. acaba kullanışı konusunda bir fikir verecek arkadaş var mı.

benim oturma odam ve mutfağım royal halı
diğerlerine göre kalın mesela antre ve yatak odam bahariye onlar royla halıya göre daha ince
ben memnunum canım
kabartmaları çok yüksek olmadığı için süpürmekte kolay arasında bişey kalmıyo
sen hangi modeli düşünüyosun:sm_confused:

hepsini hepsiniii :)
şaka bir yana modes serisindeki 3506c yi koridorlar için düşünüyorum. cıvıl cıvıl hareketli birşey. tek tereddüttüm biraz açık renk olması.
lotus serisinden 0323a yı cok begendim yatak odası için.
oturma odasına da salsa 1353c . bence bu en güzeli..

bende royal halının salsa serisi 1254C yi almayı düşünüyorum.
temizliği ve kullanışı nasıl..kullanan varsa yorum yazabilirmi........

Şu an evimizde Saray kullanıyoruz kendi evimede Saray aldım memnunuz gayet...
Shaggy halılardan kendi evime aldım halamlarda var güzel diyorlar ama bakalım :)

hepsini hepsiniii :)
şaka bir yana modes serisindeki 3506c yi koridorlar için düşünüyorum. cıvıl cıvıl hareketli birşey. tek tereddüttüm biraz açık renk olması.
lotus serisinden 0323a yı cok begendim yatak odası için.
oturma odasına da salsa 1353c . bence bu en güzeli..

kızlar beğendiğiniz modeller harika:lepi:
gerçekten royal in modelleri iyi:smiley-cool:
benim kiler TAFTA serisinden
yıkandı bir kere siliniyoda:delphin:

Yatak odamin mobilyalari kahverengi eskitme,klasik tarzda (çok uc klasik degil, modern tarzda halilari kaldirabilir diye düsünüyorum.) yatak örtüm ekru krem. Yatak odami renklendirecek, ayni zamanda da o koyu eskitme havasini açacak, dekorasyon önerilerine ihtiyacim var, yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada hali ve perde tamamen degisecek, yenisini alacagim.

deli gibi model var seçim yapmak çok zor kullanışlılığı çok önemli bence iyi düşün tavsiyelere uy derim sShaggy halıyı ama kesinlikle önermem güzel duruyor ama temizliği sıfır aralarına ne varsa doluyor süpürrülmüyor kaşmirin butik modelinden kullanıyorum yatak odasında onlardan memnunum bidrde hollerde gene kaşmirin sibel serisinden bunlar kolay süpürülüyor temzileniyor

canım ben daha yeni aynısını aldım cok cok memnunum bi halı bukadarmı evin havasını değiştirir eğer evine uyuyorsa hiç düşünme hemen al derim hihoyyyt

bide arkadaşlar shagy halılarında kumaş cinsine göre kullanışlı olup olmadıgı değişiyor bundan öncekide shagydi ve bütün pislik içindeydi internete beğendiğinizi orada beğenmeye biliyosunuz benden tavsiye sakin internetten sioariş vermeyin bizat gidip görün ama ben royal salsa serisinden cok memnunum....

Back
X