• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hangi gidalarla hangi ölcüde kati gidaya gectiniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
bebegim 4 ayini bitriyor
yavas yavas meyve suyu verdim kati gidaya geciste zorlanmasin diye
cok guzel icti
hafta sonu 4 ayimiz bitiyor
kati gidaya gececegiz
ancak ne verecegimi ve hangi ölcüde nasil menu seklinde tam belirleyemedim
sizler bana yardimci olurmusunuz?

benimde bebeğim 4. ayını bitirecek.anne sütüyle besliyorum fakat emmiyor sağıyorum öyle içiyor.buda benim için zor oluyor katı gıdaya geçmelimiyim bilmiyorum ama 6 ayı bitirmek istiyorum.sana tavsiyem tatlı ürünlerle başlama sebze püreleri çok ideal.daha sonra meyve dene.tatlıya çabuk alışıp sebze yemiyorlarmış diye duydum.ölçüsüde şu kavanoz mamalarının küçük boylarıyla başlayabilirsin.:56:

ben meyve suyu ile basladım..sonra sebzelerden corba yaptım ezdim iyice blaendrledim yani...alıstıra alıstıra ver...normal yogurt verdım..bebelackın muhalebilerini verdim...sonralarıda zaten sızle sofraya oturmaya baslar:)))) eline kemik alır ne yerseniz oda tadar tabi bu sevyeye gelmesi bayaga zaman alır:)))))sımdı kızım 2 yasında hanım efendı bana kızıyor ..kendim yerim sen dökersin anne ....ver çatalımı dıye:)))) darısı sizinde başınıza arkadaşlar.....

ben meyve suyu ile basladım..sonra sebzelerden corba yaptım ezdim iyice blaendrledim yani...alıstıra alıstıra ver...normal yogurt verdım..bebelackın muhalebilerini verdim...sonralarıda zaten sızle sofraya oturmaya baslar:)))) eline kemik alır ne yerseniz oda tadar tabi bu sevyeye gelmesi bayaga zaman alır:)))))sımdı kızım 2 yasında hanım efendı bana kızıyor ..kendim yerim sen dökersin anne ....ver çatalımı dıye:)))) darısı sizinde başınıza arkadaşlar.....

normal yogurt derken?

normal yogurt derken?
biz 5 bucuk aylık basladık ek gıdalara...
normal yogurt verme bence benim doktorum kendin mayala dedi pastorize sütten mayalıyorum ...
birde sebze corbası olarak önce havuc patates ve pirincle basla tabi birazda su koy kapagı kapalı bir sekilde 45 dakika pişir.
daha sonra yavas yavas zenginlestir corbayı.

biz once meyva suyu , corba ve muhallebi ile basladık 1 ay sonra yogurt ve kahvaltıya basladık

normal yogurt derken?

zaten bende hemen ver demedim büyvüyecek alısacak sonra normal yogurt verdim...evde kendı mayaladıgımız yogurdu..ek gıdalara baslarken....muhalebi ve çorbalardan basladık...cabuk buyuyorlar bır bakmıssınız 8 aylık olmus yemek derdi kalmamıs...:)))

Back