• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hangi gelinlik güzel...bence hepsi amabir seçim yapmalıyım..

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Merhaba kızlar hangi gelinlik daha güzel sizce?anket oluşturmak ıstedım ama yapamadım ...bu arada onu da anlatırsanız sevınırım.Eki Görüntüle 438300 Eki Görüntüle 438304 $phoca_thumb_l_1623-2.jpg $gelinlik172_32931110_large_1238152058.jpg $029-2012-demetrios-530.jpg $20630e.jpg

bende beğenmedim hiç birisini gelinlik21 sitesinden bakabilirsinn modellere çok güzel gelinlikler var o sitede

Öyle modeller seçiyorsunuz ki bunların içinden hepimiz ağız birliği yapıp "şu" desek bile bence onu götürüp diktirmeye kalksanız aynısını elde edemezsiniz. Böyle kataloglardan çılgın, abartılı modeller beğenerek karar vermek yerine gelinlikçilere gidip, görerek, deneyerek karar vermenizi öneririm. Katalogdan seçmekle birebir malzemeye müşahade etmek çok farklı şeyler çünkü...

Seçtiğinin modellerin tek ortak yanı hepsinin çok karışık ve göz yorması bence.
Abartılı gelinlikler seviyor olabilirsin fakat abartı ile karışık,göz yoran gelinlikleri ayırmalısın.
Mesela bi gelinlikte drape,taş,dantel,tül vs varsa birlikte varsa bil ki çok göz yorar ama sırf taştan ya da sırf tülden, sırf drapeden oluşan bir gelinlik abartılı olsa da göz yormaz.
Şimdiden mutluluklar dilerim. :34:

Back