Bebek Beslenmesi hangi gaz ilacı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Beta

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
428
181
648
kızlar 5 aylığız ,gaz sorunumuz bitmedi,artık pes ettim :1no2:,ilaç tavsiyesi istiyorum,metsil zinco kullandım.sab ve nurse harveyden birini almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz anneler?

valla canım nurse haves iyi güzel ama onunda faydası olmazsa zinco var belki faydası olur

yerinizde olsam gaz damlası kullanmam.Benim doktorum asla bebegınıze ilaç kullanmayın demişti benım bebegımın de cok gazı vardı 3. ayın sonunda bitti sımdı rahat.zaten bır ıkı kullansanız ılaca alsıır ve ılac olmadan hıc cıkaramaz.bence kullanmayın,

en doğrusu deneyerek bulmak piyasada başarılı ilaçlar var zinco metsil colinox gibi ama her bebeğe aynı etkiyi vermiyorlar..

rezene öneriyorum arkadaşlar milupanın bebekler için olanından doktora sordum bi sakıncası yokmuş

canım ben milupanın rezene çayını kullandım.bir de doktorumuz babuline önermişti.o da bayağı etkili.tavsiye ederim

canım bence nurse harveys o bitmişti 3 gündür sdece sab kullanıyordum bebeğim nasıl ağlıyordubugün yine aldım almayayım dedim ama

merhabalar bende 3,5 aydır gaz ve tabiki kolik sıkıntısı yaşayan bi anneyim eğer bebeğinizde gazdan dolayı kolik varsa nurse harvey ve babuline i kullanırken dikkat etmenizi tavsiye ediyorum çünkü içlerindeki etken bir madde her bebekte olmasada bazı kolikli bebeklerde tetikleyici oluyormuş malesef benim bebeğimde öyle oldu daha beter kolik krizleri yaşadık diyebilirim yani tabi bu herkesin başına gelecek değil ama paylaşmak istedim.acil şifalar dilerim bende pes etmiş durumdayım ama hiçbirşey fayda etmiyor malesef gün geçtikçe huysuzluk kalmaya başlıyor gazdan sonrada.

babulin kullandık biz ilk olarak,
sonra sab kullandık.
sab daha etkili gibi geldi bana.

NURSE HARVEY'S kullanıyorum çok rahatlatıyor metsilde ararad mamasına katarak veriyorum bebeğim 3 aylık olmak üzere çok işime yaradı bana doktor vermişti

arkadaşlar bu yazdığınız hiç bir ilaç benim bebeğime iyi gelmedi..
kendimide okadar koruduğum halde...
drumuz 5 ilacın karışımını yazdı...
özel olarak eczaneden yaptırdık...
bebeğim şimdi okadar rahatki...1 haftadır kullanıyorum...düzene girdik...
dr yazısını okuyamadığım için hangi ilaçlar olduğunu yazamayacağım....

valla canım benim kızım kolik sab simplex ve muskat cevizi fayda ediyo azıcık...
başka b işeyin faydasını görmedik...

dr bebeğime neo baby vermişti ilçların hiçbir faydasını görmedim çünkü oğlum kolikti bende daha ilaç kullanmadım kollara kuvvet sallamaya hoplatmaya devam ettim büyüdükçe geçiyor sabır gerek bebeklere ilaç kullanmamaya çalışın

sab ve rezene çok ıyı gelıo bnmkıde kıloıktı gectı cokkkkkkkkkkkkkk sukurrrrrr

keşke eczacıya sorsaydın içinde neler var diye.öğrenirsen bizimle paylaşsan keşke.
yada doktorun yanına gidersen bir zahmet bir daha soruver bizim için.
benim arkadaşımın 3 aylık bebeği var ve hala düzelmedi.hiç yatmıyorlarmış,çok ağlıyorlarmış.
bazı arkadaşlarıma elma yağı fayda etmiş ama bu arkadaşıma fayda etmedi.
bu arada metsili asla önermem.şuan hatırlamıyorum ama bayagı bir zararı varmış.(o yazıyı bulursam paylaşırım)

göbek deliğinden dışarı doğru dairesel masajlar yapmak,el ve ayaklarına masajlar yapmak.(bebek yağıyla veya elma yağıyla)
karnına sıcak havlu koymak da iyi geliyormuş diye duydum.

humananın kimyonlu rezene çayı çok iyi geliyor.kimyonu yemeklerinde sen de ye sütten geçsin.en doğalı bence.

tamam canım sorarım...
benim bebeğimede ne masajlar nede sıcak sular fayda etmedi...
kollarım kas yaptı hoplatıp zıplatmaktan ama çare olmadı....
anason çayı bile verdim yeterki 15 dk sussun diye...
banamısın demedi...
bakalım bu ilaçlar nekadar iyi gelecek...öğrendiğim zaman paylaşıcam canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…