Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

Flormar Perfect Coverage.. Çok memnunum ben okuldaki arkadaşlarımda bayılmıslardı hemen gidip kendilerine de aldılar tavsiye de ederim

Ben yıllardır akne problemi çekiyorum. Hayatım boyunca sivilcelerimi kapatmaya çalıştım bir türlü bu durumu halledemedim. Şuana kadar kullandığım en başarılı ürün kesinlikle physicians formula mineral fondoten. Bu ürünü bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Kozmetikde Trend | Trend rnler ve ndirimler adlı siteden aldım bitmek üzere biraz önce yenisini sipariş ettim yüzde 15 indirim varmış kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ederim:) Cildimde yağlanma yapmadan uzun süreli korumayı en doğru şekilde yapan fondoten olduğuna inanıyorum.

Lancome Teint Visionnaire bu ürün hafif yağlı ciltlere uygun mu?Sivilce problemi yaşayan cilt kullanabilir mi?Sanırım Yeni ürün olduğundan fazla bilgi bulamadım.

VITALUMIÈRE AQUA
ULTRA-LIGHT SKIN PERFECTING MAKEUP SPF 15

50 BEIGE kullandığım ton muhteşem bir fondöten ötesi yok. Sevil Parfümeri de bulabilirsiniz

Yoğun kapatıcı olarak, özel günlerde Estee Lauder Double Wear
Günlük, rahatsız etmeyen yapısı için Loreal Infallible
Çantamdan hiç çıkarmadığım kurtarıcım Maybelline Affinitone

Sevil Parfümeri nin internet sitesinden bakabilirsin fiyatına ve diğer ürünlerine

aklınıza gelip gelmiyen bütüüüüün fondeten markalarını kullanmış biri olarak şunu söylüyebilirimki JANE İRADELE benim tek vazgeçilmezim oldu sizden tek ricam bir eczaneye gidin bu ürünü satan eczanede bir kere uygulatın yüzünüze inanın ben çok paralar verdim fondotenlere bunun fiatıda 130 tl ama inanın her bir kuruşuna değiyor. Herşey bir yana yüze tene asla zarar vermiyor hatta faydası olduğunu bile okumuştum benim çok param gitti bu markayı keşfedene kadar sizin gitmesin...

Şunuda belirtiyim benim cildim çok sorunlu bir cilt değil ama kapatıcılık özelliğini asıl pudrasıyla birlikde uygulattığınızda daha iyi sonuç alıcaksınız ve evinizde aldığınız fondetenlere pudralara üzülüceksiniz...

la prairie anti ageıng fondotenini kullanıyorum.
shade 200

Son düzenleme:
bundan aldım, fena sayılmaz.

yıllardır bunu kulllanıyorum.

max factor dısında başka bir marka kullanmadım hiç.

Son düzenleme:
kızlar benim sivilce sorunum var ve tabiki izleri neredeyse 3 senedir mücadele etmeye çalışıyorum cildim karma sivilcelerin oldugu yerler kuru burun bölgem yağlı çok güzel bir fondetene ihtiyacım var kapalılıgı yüksek orta seviyede olabilr ama pahalı olmucak ayrıca soyulma gibi sorunlarda yaşıyorum nemlendirici sürmek işe yaramıyor

Cinres bende de sivilce problemi var.bence sen hemen iyi bir doktordan yardim al.ve muhtemelen oil free nemlendirici tavsiye edecekdir.onceliklecildini nemlendir ve asiri kapatici ozelliyi olan gozenekleri tikayan fondeten kullanma sibilcelerin aza bilir.ama anti blemish fondotenlerde var onlardan kullan.once cildini dusun canim.bugun kapaticaksin ama yarin Allah korusun daha kotu olursa ne yaparsin?mutlaka doktor yardimi sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…