• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi firmalar numune gönderiyor

bende molfix denedim ama hiçmemnun kalmadım bezi zor bitirdim şimdi primaya devam digerlerine cesaret edip alamıyorum

bende msj atmıştım baby stara ama gönermediler
zaten primadan şaşmam

ülker hero baby e de gönderilcekti die mesaj attı ama nerdeeeeee

geçen gün bir kaç tane kavanoz maması aldım 7 sebzeliyi hiç beğenmedi yemedi

bende hamileyken babystar dan evybaby den huggies den numune almıştım birde popolinden..
doğumdan beri huggies kullanıyorum babystar ve evybabynin numunelerini hiç beğenmemiştim birde molfixi denedim ama onuda hiç beğenmedim..

arkadaşlar evybaby sitesinin neresinden numune isteniyor ben üye oldum ama bi türlü iletişim bölümünü göremedim yardımcı olurmusunuz?

molfixten geldi 1 tanecik bez yollamışlar
onlar birtanecik numune gönderene kadar ben 1 paket aldım bitirdim ve beğenmedim

arkadaşlar numuneyi istiyormuyuz yoksa örn milupanın sitesine üye olmak yeterlimi numune için yani onlarmı gönderiyor?nasıl yapıyoruz?

geçmişi okumadım belki yazılmıştır ama ben bebelaca üye oldum. sonra ücretsiz danışma hattını aradım. numune gönderiyormuşsunuz ben de istiyorum dedim. 3 gün sonra geldi.

arkadaşlar huggies için numune istiyorum ama site ingilizce hazırlanmış daha önce talep eden biri yardımcı olursa sevinirim.nasıl numune isteyeceğiz

milupanın iletişim bilgilerine ben bişey yazamıorum nieeeeeeeee
biri bana nasıl numune isticemi anlatabilirmi acabaa

ben milupaya üye oldum bikaç ay önce
bugün bisürü şey geldiçoğu aşılarla ilgili bilgi dökümanıydı.bitane mama örneği koymuşlar.huggiesten de 2 numara bezden 2 adet vardı.ben 4+ ya geçtim
nivea dan da katmışlar içine bikaç ürün.pişik kremi vs.talep etmemiştim.göndermişler kafalarına göre

milupanın iletişim bilgilerine ben bişey yazamıorum nieeeeeeeee
biri bana nasıl numune isticemi anlatabilirmi acabaa
Milupa@milupa.com.tr ye mail atacaksın Mügecim.

ben milupaya üye oldum bikaç ay önce
bugün bisürü şey geldiçoğu aşılarla ilgili bilgi dökümanıydı.bitane mama örneği koymuşlar.huggiesten de 2 numara bezden 2 adet vardı.ben 4+ ya geçtim
nivea dan da katmışlar içine bikaç ürün.pişik kremi vs.talep etmemiştim.göndermişler kafalarına göre
Bu gönderilenler üye olanlara gönderilen fix numuneler,biz ayrıca talep etmiştik, o zaman değişik mamalar gndermişlerdi.

Back