1 1dksaygidurusu Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2024 67 -13 20 17 Eylül 2024 Konu Sahibi 1dksaygidurusu #1 Yani cinsellik için bile olsa benim peşimden koştu gerçekten deli yerine koysa koşar mi?
L ladylady Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2024 477 928 17 Eylül 2024 Konu Sahibi 1dksaygidurusu #2 uzak durun, böyle bir insandan hiç bir beklentiniz olmasın. kimsenin size saygısızlık yapmasına müsade etmeyin!
uzak durun, böyle bir insandan hiç bir beklentiniz olmasın. kimsenin size saygısızlık yapmasına müsade etmeyin!
1 1dksaygidurusu Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2024 67 -13 20 19 Eylül 2024 Konu Sahibi 1dksaygidurusu #3 ladylady .!.: uzak durun, böyle bir insandan hiç bir beklentiniz olmasın. kimsenin size saygısızlık yapmasına müsade etmeyin! Genişletmek için tıkla... Bana bile bu şekilde davranabildiyse ki kendi demişti sen çok efendi kızsın aslında diye belki hiçbir kıza saygısı yok bunun
ladylady .!.: uzak durun, böyle bir insandan hiç bir beklentiniz olmasın. kimsenin size saygısızlık yapmasına müsade etmeyin! Genişletmek için tıkla... Bana bile bu şekilde davranabildiyse ki kendi demişti sen çok efendi kızsın aslında diye belki hiçbir kıza saygısı yok bunun
N e v a Guru Pro Üye 28 Şubat 2011 13.680 14.447 19 Eylül 2024 Konu Sahibi 1dksaygidurusu #4 Cinsellik içinse psikolojik durumunu pek önemsediğini sanmıyorum; hatta hiç.
La vie en Rosee Honey, i am pure gold💫 Pro Üye 1 Haziran 2018 5.234 14.549 19 Eylül 2024 Konu Sahibi 1dksaygidurusu #5 Evet, koşar.
1 1dksaygidurusu Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2024 67 -13 20 19 Eylül 2024 Konu Sahibi 1dksaygidurusu #6 N e v a .!.: Cinsellik içinse psikolojik durumunu pek önemsediğini sanmıyorum; hatta hiç. Genişletmek için tıkla... Ya bipolara delilik diyen birinin iqsu düşüktür herhalde ya da cahildir.
N e v a .!.: Cinsellik içinse psikolojik durumunu pek önemsediğini sanmıyorum; hatta hiç. Genişletmek için tıkla... Ya bipolara delilik diyen birinin iqsu düşüktür herhalde ya da cahildir.
N e v a Guru Pro Üye 28 Şubat 2011 13.680 14.447 19 Eylül 2024 Konu Sahibi 1dksaygidurusu #7 1dksaygidurusu .!.: Ya bipolara delilik diyen birinin iqsu düşüktür herhalde ya da cahildir. Genişletmek için tıkla... Öyle biriyle daha fazla değerli vaktini harcama.
1dksaygidurusu .!.: Ya bipolara delilik diyen birinin iqsu düşüktür herhalde ya da cahildir. Genişletmek için tıkla... Öyle biriyle daha fazla değerli vaktini harcama.
emmasophia Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 249 55 19 Eylül 2024 Konu Sahibi 1dksaygidurusu #8 1dksaygidurusu .!.: Yani cinsellik için bile olsa benim peşimden koştu gerçekten deli yerine koysa koşar mi? Genişletmek için tıkla... Uzak dur hastalığını yaftalayan saçma sapan konuşan önyargılı olan cahilce konuşup seni yaralayan her tür insandan.
1dksaygidurusu .!.: Yani cinsellik için bile olsa benim peşimden koştu gerçekten deli yerine koysa koşar mi? Genişletmek için tıkla... Uzak dur hastalığını yaftalayan saçma sapan konuşan önyargılı olan cahilce konuşup seni yaralayan her tür insandan.