Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar benim elektirik süpürgem yok ne alacağıma karar veremedim temmuzda düğünüm var kullanıp memnun olduğunuz önereceğiniz şeyler varsa paylaşırmısınız şimdiden teşekkürlerr çok paylaşımcısınız
kızlar benim elektirik süpürgem yok ne alacağıma karar veremedim temmuzda düğünüm var kullanıp memnun olduğunuz önereceğiniz şeyler varsa paylaşırmısınız şimdiden teşekkürlerr çok paylaşımcısınız
hayırlı olsun simdiden canım ben1.5 yıllık evliyim ilk evlenirken arçelikten torbasız almıştım ama memnun kalmadım sonra eşim hediye olarak ihlasın sulu elektrik süpürgesini aldı çok çok memnun kaldım biraz tuzlu ama fiyatı çok kullanışlı onu kullananlar yerleri silmiyormuş bile halı dövücüsü de var araştır derim.
hayırlı olsun simdiden canım ben1.5 yıllık evliyim ilk evlenirken arçelikten torbasız almıştım ama memnun kalmadım sonra eşim hediye olarak ihlasın sulu elektrik süpürgesini aldı çok çok memnun kaldım biraz tuzlu ama fiyatı çok kullanışlı onu kullananlar yerleri silmiyormuş bile halı dövücüsü de var araştır derim.
canım okuduklarımı paylaşayım ben de çok araştırıyorum. 1) torbalılar tüm tozları hapsedemiyor ve havaya geri veriyor. bunu öğrendikten sonra evimizdeki süpürge çalışırkn etrafta bi toz kokusu olması sanırım bu yüzden. 2) torbasızların da aynı şekilde tüm tozları hapsetmeyip yakarak havaya üfürdüğünü okudum bir forumda. 3) kesinlikle hepa 13 filtresi bulunması gerek süpürgenin bu filtre miteları bile hapsediyor, ayrıca filtrenin yıkanıp yıkanamadığı önemli çünkü senede bir filtre değiştirmek zorunda kalınabiliyor bazı modellerde ve bu filtreler de pek ucuz değil. 4) tozları suya hapseden makineyle yeni yıkanmış halıyı süpürdüklerinde suyun yine pis olduğu görülmüş. ben halının pis olduğunu ya da makinenin süper temizlediğini değil halıdan kopan parçaların, tüylerin suya herzaman pis bir hal verebileceğini düşünüyorum. 5) en iyi ve kaliteli süpürge markası tüm dünyada dyson süpürgeleridir ama bunlar çok pahalıdır. 6) emiş gücünün yüksek olması çok önemli. bizim süpürgenin de çekiş gücü süper halıyı kaldırıyor ama arçelik marka torbalı. 4 yıllık olması lazım 2 defa arızalandı iç aksamları çok kalitesiz torbanın geçrildiği yerdeki parça kırıldı. daha önceki de arçelikti ve kaç defa servise taşındı. yani beko, arçelik, vestel ve türevlerini düşünme bunlar çin malıdır. arçelik, beko aynıdır, bosch, siemens, profilo aynıdır. ben çeyizime paraya kıyıp ya dyson, ya da philips'in Philips - Marathon Torbasız elektrikli süpürge AutoClean 2200 W Güç - FC9225/01 - Torbasız elektrikli süpürgeler - Elektrikli süpürgeler - Ev ürünleri bu modelini almayı düşünüorum ikisi de 800tlden yukarı ama belki zamanı gelince indirimli bulurum
ben de araştırdım
fakir steam 3 in 1
bu süpürge sulu süpürüyor, aynı anda yüksek buhar ile yerleri siliyor
aynı anda iki iş
ama henüz bayisini bulamadım ki bakayım
fakirin başka bir süpürgesini kullanmıştık kaliteliydi
bu nasıldır bilmiyorum
ben philips kullanıyorum cok memnunum ama dyson cok ıyı marka sımdı ıhtıyacım olsa dyson alırım isvicrede dayımgil kullanıyolar onlarda alan bır cok kısı de memnun.sımdıden mutluluklar dılerım