Vücut Kremleri Hangi duş jelini kullanıyorsunuz?

Vücut kremleri, losyonlar
avondaki indirimleri takip edebildiğimden dolayı, fiyatları da uygun geldiği için biz ailecek avon duş jellerini kullanıyoruz. gayet de memnunum.

bende avon duş jellerinden kullanıyorum..hem uygun hemde bazılarının kokusu müthiş..

özellikle mystique olan ı kullandıgımda evin her yanı çok güzel kokuyor..
bide lagoon ve by ungoronun duş jellerini kullanıyorum :)

Bende avon un duş jelelrinden kullanıyorum tüm ev kokuyo yıkanınca cesit cesit cok güzel. smdi bi de soft diye avon un bi kremsi dus jeli cıkmıs ark begenmiş onu denicem ama digerlerine gere kucuk ..

lagoon u en son 500ml i 4 tl mi ne aldım bu yeni cıkan kokulu kremsi sey 250 ml 5 tl dediler.

kremsi duş jelini denedim hoş ve güzl kokuyor(4.5fln gelişi aslnda ynls htrlamıorsam)..vücut losyonunuda öneririm o da 250ml ama çok hoş..

evet beyaz zambkta çok hoş..bu arada manolya kokulu banyo köpügü 10.katolog sonunda kaldırılıyor arkadaşalar...

valla oan ihtiyacım olduğunda hangisi indirimde ise onu alıyorum çünkü avonun bütün duş jelleri harika kokuyo

anladım cnm kampanya 11de sweet candy banyo köpügü çıkıyor indrimli 1ltresi 9.30kat. fiyatı ve müthiş kokuo ihtiyacın varsa dene :)

ya da wish of love ın yaında mstique duş jelini hediye ediolar onuda tavsiye edrm herkese =))

geçen ay indirimden aldım ben 1 alana bi bedavaydı duş jeli büyük boy şimdilik ihtiyacım yok sağol

duş jelleri kansere neden oluomuş, ben 1senedir kullanmıorum kızlar mümkün olduunca kanserojen maddeeleri hayatımızdan çıkaralım..hacışakir hamam keyfi süper:)

duş jelleri kansere neden oluomuş, ben 1senedir kullanmıorum kızlar mümkün olduunca kanserojen maddeeleri hayatımızdan çıkaralım..hacışakir hamam keyfi süper:)

HAKLISIN yabancı ülkede boşuna kanser vakaları çoğalmıyor
professör açıkladıkatn sonra bende kullanmıyorum onlar ceplerini
doldursun ben tedavi için hastane hastane dolaşayım

olur enayi değiliz

vereliniortak opuyorumnanaktan

ben komilinin frambuaz- güllüsünü kullanmıştım, çok tatlı. ama daha sonra bulamadım ben bunu. ama duru'nun çileklisi kadar güzelini kullanmadım sanırım.

palmolive pru cashmere ballı olanından kullanıyorum kokusu cok hoşuma gidiyo bide yumuşacık yapıyo tavsiye ederim kesinikle..bu arada bady shopun jellerını kullanan arkadaslar fıyatları hakkında bılgi verirmisiniz

duru 'cezbet onu' bordo ambalajlı, süper kokuyor (çok etkileyici) ve yumuşak :)
bi kez de dove silk&cashmere kullandım, o da çok güsel
ama duru'yu her zaman tavsiye ederim :)
kanserojen konusuna gelince haklısınız ama sabunlar da çok kurutuyor
cildi, mecburen bu jelleri kullanıyoruz canım ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…