• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi doktora inanacagımı şaşırdım...

o zaman bence hiç erken menopozla falan kafanı bulandırma tatlım çok geçmiş olsun
lh değerin kaç görünüyo peki?
bide tahlilleri yaptırdığın yer güvenilir bir yer olsun bazı yerlerin tahlilleride yanlış sonuçlar verebiliyor aklında bulunsun cnm

o zaman bence hiç erken menopozla falan kafanı bulandırma tatlım çok geçmiş olsun
lh değerin kaç görünüyo peki?
bide tahlilleri yaptırdığın yer güvenilir bir yer olsun bazı yerlerin tahlilleride yanlış sonuçlar verebiliyor aklında bulunsun cnm

LH 19.1 FSH 10.6 cnm.dediklerini düşünecegim cok sagol.

selam...ben bu konunun sahibiyim kızlar..nick değiştirmiştim bi ara...
geçen yıl açmışım konuyu...yardımcı olan arkadaslarımm çok sagolun 1 kere daha...
o zamanlar başladı kk sevdam vee artık sizler olmadan olmuyor canlarım...
şuandaki durumumu merak edenler varsa hala bebişim yok...
en son tüp bebek uzmanına göründüm kesinlikle pkos oldugumu söyledi..
rahim filmi istiyor 3 ay önce istedi hala çekilemedim...
sogan suyuyla kistleri eritmeye çalıştım 2 ay içtim...
bakalım rahim filmi olmadan tedavi etmeyecek doktorum...
sana sürekli klomen verip "ya tutarsa"yapmışlar dedi..
çok iyi bir doktor buldum yani sonunda...

Son düzenleme:
bu arada ceylanımmm bak daha o zamanlar arkadas degilmişikkaydirigubbakcemile3
zaten geçmişte açtıgım konuların çoguna yazmışsın hep canım benimmmmm:1hug:

canım oncelıkle gecmış olsun ama bu do-oktorlar bılemıyorum benım de başıma geldı ama başka bı olayda hatta anneım de bşına geldı bı dr gıtmış menopoza gıreceksın demış kan tahlılı falan yapmış bu arada ennem 48 yaşında sonra smear de istemış annem başka bı dr a gıtmış smear aldırmak için o da kan tah. yapmış ve gayet guzel yumurtluyorsun menopoz falan yok ddi ve iki tahlıl cok farklı drlar farklı bence 3.bı dr a da gıt onun fıkrını de al canım gecmış olsun

canım hangi doktora gidiyorsun?geçen gün televizyona bir jinekolog çıktı.nergis kumbasarın proğramındaydı.çok güzel anlatımı var kadının.bazı doktorlardan insan hiç bişi anlamıyo.ismi oprt.dr.nevra topalismailoğlu.aklında bulunsun canım.buna giden tanıdık falal yok ama kadının anlatım tarzını çok beğendim.annemin doktorunu da yazayım.aklında bulunsun.oprt.dr.fehmi sarı.

bende bugun fehmi beye gidicem çok iyi bi dr neredeyse bütün sülale ondayız :)

Back