Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar kpss kursuna yazılmayı planlıyorum. Hafta içi çalışıyorum , hafta sonu istiyorum o yüzden. Hangi dershaneyi tavsiye edersiniz ? Ayrıca öğretmenlik grubu için ücretler nasıl oluyor ? Yorumlarınızı bekliyorum..
merhaba istanbulda ihtiyaca gidiyorum, gk-gy-eğitim ve alan için 2bine kaydoldum. Dershaneler illere göre değişebiliyor, a dershanesinin kadrosu İstanbulda iyi olurken, İzmirde aynı şekilde olmuyor, araştırmanızı öneririm
arkadaşlar ben bu sene radikal akademi'ye yazıldım.21 eylülde kursumuz başladı.kurs başlamadan önce bize seviye tesbit sınavı uyguladılar.matematikte 10 netin altına düşenlere yani ben gbilere:) 32 saat temel matematik eğitimi verdiler.haftada 4 saat matematik ve 4 saat tarih derslerinden birebir alma hakkımız var.bir hafta önceden randevu alıyoruz ve o saatte hoca ile başbaşa ders çalışabiliyoruz.bu özel dersler liderde haftada yarım saat yediiklimde haftada 1 saat:) bina çok modern ve yeni.kütüphanede tüm yayınların kitapları var.ben gerçekten çok memnunum umarım öyle devam eder.
Sağolun kızlar, ben araştırdım femi beğendim daha ciddi ve titiz çalışıyorlar gibi geldi bana zaten köklü bir dersane.. ama alan konusunda tüm dershaneler tecrübesiz o ayrı. hayırlı olur inşallah..