• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi Cep Telefonu...ve Niçin?

hangi marka cep telefonunu tercih edersiniz?

• nokia

OY: 103 68,2%
  • samsung

OY: 28 18,5%
  • sony ericsson

OY: 17 11,3%
  • benQ-siemens

OY: 1 0,7%
  • LG

OY: 2 1,3%

• Ankete Katılan
    151

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
719
6
643
Rusya
Kızlar...bu aralar,cep telefonumu değiştireceğim...İnternette arama yapmaktan başım döndü..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Pek çok telefon markası ve modeli var..Ama hepsinin farklı özellikleri,farklı yönleri var..:uhm:
Kimisi tasarım telefonu sever..yani teknik özellikten çok,dış görünüm estetiği onun için önemlidir..
Kimisi tekno telefonları sever..dışı nasıl görünürse görünsün,önemli olan işlevi,der hani...
Bana ve benim gibi telefon değiştireceklere fikir vermesi açısından soruyorum..
Şu an ne marka,ne model kullanıyorsunuz,şarj ömrü,bekleme süresi,diğer tüm özellikleri hakkında bilgi verir misiniz?..

en sevdigim model SonyEricsson Walkman telefonlari, kullanimi kolay, muzik keyfine diyecek yok, ve cok guzel dis gørunumleri var bence hemen hemen hepsinin. Benimki calindi =( su anda nokia kullaniyorum, aldigima pismanim, tekrar degistirmeyi dusunuyorum Walkman telefonuna.

SAMSUNG SGH E - 900 ÇALDIRDIM AMA BENCE SÜPER BİR TELEFON HEM ŞIK HEMDE FOTOĞRAF ve MÜZİK KALİTESİ SÜPER. 2,0 MEGAPİKSEL KAMERA + MP3

BEĞENMEDİĞİM TEK YÖNÜ RADYOSU YOK...

SAMSUNG SGH E - 830 YUKARIDAKİ ÖZELLİKLERİN AYNISI + RADYO

Motorola V3 kullanıyordum pembe olduğu için hiççç bir özelliği yok resimleri falan berbattı...
Motorola v3i aldım d&gnın olduğu için bu sanki daha iyi...
ben sadece kouşmak ve msj çkmek için kullandığım için görüntüsüne bakarım telefonun:)

benim için telefon çok önemli öncelikle bütün özellikler olacak ve ergonomik olacak.ki bunu navigasyon tuşu olan telefonlarda yaşıyorum.daha önce 6600 kullanıyordum.sonra N73 aldım.şahane bir telefon özellikleride mükemmel.ne arasan var.tavsiye ederim

Ben de nokia 6101 kullanıyorum canım..güzel resim çekiyor..radyosu,çift kamerası var.küçük ve şık..tuşuna basınca kapağı açılan türde...tavsiye edebilirim.

Nokia samsung kullanımı kolay telefon.Bende yeni sony erıcson aldım w 700i walkman özelliği varkamerasıda güzel.Ama nokıa al derim.

Son düzenleme:
bana göre nokia canım ama hangi serisi dersen hep en yenisi derim çok güzel ve fonsiyonlu oluyorlar ama alana yanii.

fisfisfisNOKİA SABAHLARI ON DAKİKADA BİR ÇALIYOR ERTELEME DÜĞMESİNE BASIYORUM BÖYLECE YATAKTAN YARIM SAATTE KALKIYORUM ÇAYI KOYUYORUM ALTI KAYNIYOR SONRA ÜSTÜNÜ HAŞLIYORUM DEMLENİNCEDE KALKIYORUMMMMMM:Roflol::Roflol:

samsung d-500 kullanıyorum, fotografları cok ıyı...vıdeo da cekebılıyorum aynı zamanda...tasarımıda cok hos....ufacık ve tam bayan telefonu...tavsıye ederım...kızımın onlarca kez yere carpmasına ragmen hale saglam:))

Back