- 16 Ağustos 2023
- 150
- 18
- 13
- 27
- Konu Sahibi duygutekin1336
-
perosun hepsi güzelmiş özellikle sarı ve kırmızıyı tavsiye ettiler bir turlü a101'e gelmiyor ki alayım her zaman olsa gelirdiMavi ve mor olan çok güzel kokuyor ama kokusu o kadar kalıcı değilABC kullnıyorum bn genelde birde vatanın komşu çatlatan diye bir yumuşatıcısı çok güzel kalıcı kokusuda güzel
perosun hepsi güzelmiş özellikle sarı ve kırmızıyı tavsiye ettiler bir turlü a101'e gelmiyor ki alayım her zaman olsa gelirdi
herkes de farklı galiba bu durum kimisi çok kalıcı . makineden dolayı olmasinPerosun yumuşatıcılarının kokusu kalıcı değil. Ben hiç memnun kalmadım.
oda her markete gelmiyor kiBingo mutlu yuvam çok memnunum
migrosun pempe olanı derken hangisini diyosun cnmAman bana hepsi aynı geliyor ya. Geçen ucuz diye migros'un pembe olanını aldım o da iyi kokuyor gayet niye 3 kat verip yumoş alayım bundan sonra diye düşündürtyü
Lenor yumusatici tavsiye ederim cok guzel kokusu kalicida. Makineim kokutmamisindan sikayetci oldugum icin Cok yumusatici deneyen birisi olarak lenor diyorum.yumoş lilyum kullanıyordum fiyatından dolayı birde camasirlar yıkandiktan sonra fazla koku bırakmıyordu bende baya bi araştırdım peros yumuşatıcılsri güzel ve kalıcıymış sarısı çok konuşuluyodu ilk deneyimledim güzel begendim çok. perosun diger renklerini deneyimleyenler varmı başka hangisi daha güzel onla devam edeyim
migrosun pempe olanı derken hangisini diyosun cnm
ama büyükleri konsantre olmuyor ki küçük olan 1440 ml olanlar konsantre oluyor ben perosun kırmızısını çok merak ettim ama a101'e gelmiyor
Şu. Çamaşırlarda kokusu da kalıyor, fark göremedim
oda her markette olmuyor kiLenor yumusatici tavsiye ederim cok guzel kokusu kalicida. Makineim kokutmamisindan sikayetci oldugum icin Cok yumusatici deneyen birisi olarak lenor diyorum.
Valla 1 kapak koyuyorum, hiçbir fark göremedim diğer konsantrelerleama büyükleri konsantre olmuyor ki küçük olan 1440 ml olanlar konsantre oluyor ben perosun kırmızısını çok merak ettim ama a101'e gelmiyor
Bebek kanı olan İsrail ürünü yumuş vernel alma. Hemde bir kalıcı kokusu yok. Bingo konsantre tüm yumuşatıcıları kalıcı ve güzel kokuyor. Gül etkisi son beğendiğim.yumoş lilyum kullanıyordum fiyatından dolayı birde camasirlar yıkandiktan sonra fazla koku bırakmıyordu bende baya bi araştırdım peros yumuşatıcılsri güzel ve kalıcıymış sarısı çok konuşuluyodu ilk deneyimledim güzel begendim çok. perosun diger renklerini deneyimleyenler varmı başka hangisi daha güzel onla devam edeyim
Bingo lovelyherkes de farklı galiba bu durum kimisi çok kalıcı . makineden dolayı olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?