hangi çamaşır deterjanı kullanıyorsunuz?

mugebaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
280
0
0
İstanbul
ben omo yumoş floral parfüm ve omo yumoş lavanta manolyayı kullanıyorum.acaba bunlardan birini kullanan var mı nasıl sonuç alıyorsunuz çamaşırlarınızda.birde ben yumuşatıcı kullanmıyorum bu deterjanlarda çünkü deterjanın mis gibi kokusunu alıyor yumuşatıcı siz de yazar mısınız lütfen kızlar?hihoyyyt

bende omo yumoş floral kullanıyorum arıel den hıc memnun kalmadım su an cok memnunum yumusatıcı olarakta yumoş kullanıyorum missss ler gıbı kokuyo

annem beyazlılarda persil ounda kokusu güzel parfümlüsü yumuşatıcı vernel kullanıyoruz tüm mahalle bizim vernel kokuyo çamaşırları asılınca mahalleye dağılıyo

canım teşekkür ederim yazdığın için yumuşatıcı kullanmasan kokusu kalıcı değil mi omo floral parfümlünün yani herkezin burnu farkı algılar onun için dedim:)

elfcn bende beyazlarda persil gülün büyüsü kullanıyorum ama güzel kokmuyo değiştirmeyi düşünüyorum alo da güzel kokuyo kararsızım vernel gülün büyüsü harika bingo soft lovely de süper kokuyo ama kalıcı değil

bende omo kullanıyorum. omonun kokusunu bastırdığı için yumuşatıcı kullanmak istemiyorum ama yine de vernel kullanıyorum

olgu35 canım omo kalıcımı vernel kullanmadığında bana kalıcı gibi geliyo vernel kullanmadığım zaman

olgu35 canım omo kalıcımı vernel kullanmadığında bana kalıcı gibi geliyo vernel kullanmadığım zaman

omonun temizliğinden, kokusundan ve kokusunun kalıcılığından çok memnunum. kesinlikle kalıcı kaydirigubbakcemile5

Back