How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hangi Bölümü Seçeceğime Karar Veremedim :(

Benim annem anestezi teknisyeni seçersen iyi para kazanabilirsin özel hastaneler ve şimdi yeni moda olan saç ekim merkezleri iyi para veriyorlar gerçekten.Yalnız sana dezavantajlarını da yazayım inanılmaz yorucu hele devlet hastanesinde işe girersen günde toplam 10 dakika oturmadan eve geldiği oluyordu annemin(şimdi emekli oldu)Nöbetler de cabası.Ayrıca hastaya verdiğin uyutucu gazların az bir miktarını da kendin soluyorsun bu yüzden bir süre sonra o gazlarda hafızada probleme yol açabiliyor.Annem 25 yıl çalıştı şu an öyle hayatını etkileyen bir hafıza problemi olmasa da ara sıra unutkanlık yaşadığını söyler hep.

Hımm Bu dezavantajlarını bilmiordum ben.. Ama çok istiyorum labrantlıgı ya da anestezi teknisyenliğine.. Her zaman için hastalarla iglilenmek ilgimi çekmiştir.. Farklı bir ortam gibi geliyor bana

hiç bir meslek iş garantisi veremez
ancak iş bulma imkanı çoktur
sağlık büyük bir sektör daha da büyüyecek bu bir gerçek
ama sen hastalarla birebir ilgilenmek istiyorsan bu dediklerini değil hemşireliği seçmelisin

Ben sağlıkçıyım mezun olduktan bir kaç ay sonra atandım şu anda bir devlet hastanesinde çalışıyorum çok yoğunum ama alışıyorsun bu tempoya bir de maddi olarak karşılığınıda veriyorlar. Puanın yetiyorsa önceliğin anestezi olsun anestezici arkadaşlarım var çok iyi para kazanıyorlar kadın doğumcuyla çalışan bir arkadaşım var lokal anestezi falan yapıyor ya da küretajda anestezi başına 150 lira alıyor. Ben hemşireyim dört yıllık mezunum iki yıllık anestezi okuyan bir çok arkadaşım benden daha çok para kazanıyor.

Konu içeriği nedeniyle "Üniversite" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Ben sağlıkçıyım mezun olduktan bir kaç ay sonra atandım şu anda bir devlet hastanesinde çalışıyorum çok yoğunum ama alışıyorsun bu tempoya bir de maddi olarak karşılığınıda veriyorlar. Puanın yetiyorsa önceliğin anestezi olsun anestezici arkadaşlarım var çok iyi para kazanıyorlar kadın doğumcuyla çalışan bir arkadaşım var lokal anestezi falan yapıyor ya da küretajda anestezi başına 150 lira alıyor. Ben hemşireyim dört yıllık mezunum iki yıllık anestezi okuyan bir çok arkadaşım benden daha çok para kazanıyor.

Sizin hemşire olduğunuzu biliyorum sürekli konularını takip ediyorum zaten :) bu konuyu açarken de ilk aklıma siz geldiniz inşş tanufuk ablam görür de yorum yapar düşüncesini söyler diye :) çok tşk edrm verdiğin bilgiler için ablacım.. ben istemeye devam edim ve tercihlerm bu yönde olsun :)

23 bindeyim bu yıl öss snavnda. karar veremiorum ne seçmeliyim. ışık üni psikoloji tam burslu tutuyo. ama ingilizce yani yazarsam eger kalırsam bursum kesilir mi sizce? yüksek lisansta fln burs devam etmicek o zamn nasıl yapılıo? burslu okumuş arkdaşlr bana bilgi verirse çok sevnirim lütfeen yardmcı oluunnn.. :25: birde bilim üniversitesnn nasıl oldugunu bilen var mı acaba.

Sizin hemşire olduğunuzu biliyorum sürekli konularını takip ediyorum zaten :) bu konuyu açarken de ilk aklıma siz geldiniz inşş tanufuk ablam görür de yorum yapar düşüncesini söyler diye :) çok tşk edrm verdiğin bilgiler için ablacım.. ben istemeye devam edim ve tercihlerm bu yönde olsun :)

Aileni ikna etmek zor olmayacaktır. Mezun olduğunda çok düşük bir puanla devlete atanabilirsin dışarda ekstra iş yapma imkanın fazla ailene bu yönlerini anlat şimdiden başarılar...

Bende anestezi ve hemşirelik arasında gidip geliyorum bu sene inş sağlık mesleğe gidip ikisinden birini seçicem hemşire kolay atanırmış anestezinin daha zormuş hngisini seçmeliyim özel hastanede anestezi teknisyeninin maaşı nedir açıkta kalma ihtimali nedir hangisi daha zor lütfen bilgi verin

Back