How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hangi Bölümü Seçeceğime Karar Veremedim :(

DeviLeqNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
181
0
46
Konya
Şöyle anlatıyım.. Ben Anestezi teknisyenliği ya da labrantlık okumak istiyorum ailemde bankacılık veya halkla ilişkiler okumamı istiyor.. Geçen yıl ailem yüzünden istemediğim bölüme gitmiştm okulu bıraktım 1 yılıma mal oldu benim :( yine bu yıl da baskı yapıyorlar onların istediği bölümü yazmam için.. Size soruyum aranızda anestezi teknisyeni veya labrant olan varsa bana yardımcı olabilir mi o mesleği seçersem pişman olur muyum.? Bu sefer ailemin sözünü dinlemeyi düşünmüyorum :(

anestezi teknisyenliğinde sağlık meslek lisesi öncelikli değilmidir?
puanın onlardan çok yüksek olmalı ki sen giresin ama tabi yinede onlar giriyor öncelikle.
bildiğim bu.yanlışta olabilir.sağlık meslek lisesi mezunumusun?

anestezi teknisyenliğinde sağlık meslek lisesi öncelikli değilmidir?
puanın onlardan çok yüksek olmalı ki sen giresin ama tabi yinede onlar giriyor öncelikle.
bildiğim bu.yanlışta olabilir.sağlık meslek lisesi mezunumusun?

Yok düz lise mezunuyum.. Evet sağlık meslek liseselerine öncelik tanınıyor.. Okumak istediğim şehrin puanından yaklaşık 50 puan fazla benim puanım

Kesinlikle aileni dinleme ailenin söylediği bölümlerde zor iş bulursun
Sağlıkla ilgili bir bölümde hem iyi para kazanırsın hem de çabuk iş bulursun...

Kesinlikle aileni dinleme ailenin söylediği bölümlerde zor iş bulursun
Sağlıkla ilgili bir bölümde hem iyi para kazanırsın hem de çabuk iş bulursun...

Pişman olmam değil mi.. Hiç anestezi teknisyeniyle veya labrantla konusma fırsatm olmadı o yuzden sizlere soruyum dedm

sağlıkta da özveri çok iş çok da emeğinin karşılığını vermek isteyen yok çalış çalış kimse aferin demiyor zor bir seçim
ben olsam bankacılığı seçerdim orda da iş çok hele ki torpillik yakının varsa yükselmen daha kolay daha risksiz bir meslek

ben olsam kesinlikle sağlık sektörünü seçerdim , iş bulma imkanı yüksek bi sefer..
bankacılık tarzı işleri hiç sevmem çok sıkıcı geliyor bana..bankacı tanıdıklarım var mesleğinden memnun olanına pek rastlamadım ben..

neyi seçersen seç canım ama lütfen ısrarlı ol kendi istediğini seç, başkalarının eline bırakma geleceğini, sen yaşayacaksın başkası değil...

sağlıkta da özveri çok iş çok da emeğinin karşılığını vermek isteyen yok çalış çalış kimse aferin demiyor zor bir seçim
ben olsam bankacılığı seçerdim orda da iş çok hele ki torpillik yakının varsa yükselmen daha kolay daha risksiz bir meslek

İşte burda kafam karısıyor.. Şu anda çalıştıgım özel şirketin muhasebe müdürü bankacılıgı oku gel seni X bankasına yerleştriyim 3 -4 sene sonra da müdürlüğe yükselttiririz dedi :S bu yüzden ikilem arasında kaldm

ben olsam kesinlikle sağlık sektörünü seçerdim , iş bulma imkanı yüksek bi sefer..
bankacılık tarzı işleri hiç sevmem çok sıkıcı geliyor bana..bankacı tanıdıklarım var mesleğinden memnun olanına pek rastlamadım ben..

neyi seçersen seç canım ama lütfen ısrarlı ol kendi istediğini seç, başkalarının eline bırakma geleceğini, sen yaşayacaksın başkası değil...

çok saol cnm.. bende öyle düşünüyorum kendi istediğim mesleği yapmıcaksam neden boşuna okuyum ki ailemin istediğine gittim de ne oldu bıraktım geldim adapte olamadm :) bu sefer ısrarcı olcam gerekirse tepkimi koycam babam kıyamaz sanırım :)

İşte burda kafam karısıyor.. Şu anda çalıştıgım özel şirketin muhasebe müdürü bankacılıgı oku gel seni X bankasına yerleştriyim 3 -4 sene sonra da müdürlüğe yükselttiririz dedi :S bu yüzden ikilem arasında kaldm

kimseye güvenip bi işe başlama canım, en başta hep söylerler...seni şuraya sokarız, burda yükselirsin, orda şunu yaptırtırız, ama zamanı gelince herkes çekiliyo kenarı (umarım sende öyle olmaz ne diyeyim)

hayırlısı olsun:71:

maşallah çok şanslıymışsın ben olsam daha fazla düşünmem
ben sağlığı isteyerek seçtim 1.tercihime de yerleştim ama an geldiki seçtiğime lanet ettim
senin tanıdığında var ne güzel hem yaptıkça da seversin ben bankacılık diyorum
sağlıkta doktordan aşağısına para yok hiç abartmayalım gittim türkiyenin en prestijli hastanesine iş başvurusu yaptım adamlar 1200 brüt ücret dedi ben 4 yıl lisans mezunuyum lise mezunu değilim bu parayı teklife utanmalılar ki ben 12 saat insana hizmet veriyorum !
yine söylüyorum kesinlikle bankacılık ! bankacı çok yakınım var çok memnunlar ama biz sağlıkçılar sömürüden şikayetçiyiz

müdürün babasının bankası galiba.

binlerce üniversite mezunu gişede çalışmak için bile kaç tane sınavdan mülakatdan geçiyor da yine de yerleşemiyor.

maşallah çok şanslıymışsın ben olsam daha fazla düşünmem
ben sağlığı isteyerek seçtim 1.tercihime de yerleştim ama an geldiki seçtiğime lanet ettim
senin tanıdığında var ne güzel hem yaptıkça da seversin ben bankacılık diyorum
sağlıkta doktordan aşağısına para yok hiç abartmayalım gittim türkiyenin en prestijli hastanesine iş başvurusu yaptım adamlar 1200 brüt ücret dedi ben 4 yıl lisans mezunuyum lise mezunu değilim bu parayı teklife utanmalılar ki ben 12 saat insana hizmet veriyorum !
yine söylüyorum kesinlikle bankacılık ! bankacı çok yakınım var çok memnunlar ama biz sağlıkçılar sömürüden şikayetçiyiz

Son olarak bir de dershanemde ki rehberlik danışmanından yardım alacam iyice kafam karıştı çünkü :)

müdürün babasının bankası galiba.

binlerce üniversite mezunu gişede çalışmak için bile kaç tane sınavdan mülakatdan geçiyor da yine de yerleşemiyor.

evet çok haklısınız.. Ama daha önce çok kişiyi yerleştirmiş o x bankasında sanırım ona güveniyor bire bir görüştürdü beni bankanın müdürüyle diplomanla gel yerin hazır ben emekli olunca da seni kendi yerime aldırırım diye.. bu bana çok cazip geliyor ama masa başı olması düşündürüyor sıkıcı gelir gibi :)

Son olarak bir de dershanemde ki rehberlik danışmanından yardım alacam iyice kafam karıştı çünkü :)

rehber hocanlada konuşmanda fayda var belki önceki yıllarda kazananlarda senin aklındaki yerlere gidenler olmuştur
ben hemşire olarak iyisiyle kötüsüyle durumu anlattım laborant ya da anestezi teknisyeni olsa da onlar da anlatsa keşkee daha iyi olur

Benim annem anestezi teknisyeni seçersen iyi para kazanabilirsin özel hastaneler ve şimdi yeni moda olan saç ekim merkezleri iyi para veriyorlar gerçekten.Yalnız sana dezavantajlarını da yazayım inanılmaz yorucu hele devlet hastanesinde işe girersen günde toplam 10 dakika oturmadan eve geldiği oluyordu annemin(şimdi emekli oldu)Nöbetler de cabası.Ayrıca hastaya verdiğin uyutucu gazların az bir miktarını da kendin soluyorsun bu yüzden bir süre sonra o gazlarda hafızada probleme yol açabiliyor.Annem 25 yıl çalıştı şu an öyle hayatını etkileyen bir hafıza problemi olmasa da ara sıra unutkanlık yaşadığını söyler hep.

Bankada da aferim demiyorlar işin kolayı yok her iş kendince zordur. Önemli olan seçeceğin mesleği iş garantisi.

Back