- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
acı yok özellikle bacak bölgemde çok yoğun olduğu için kalp ve damar diye düşündüm ama daha önce varisten ameliyat olmuştum ama damar tıkanıklığı ile alakalı mı bilmiyorum daBastırınca acıyor mu?
Normalde hematoloji ama sanırım dahiliye üzerinden sevkle gidiliyor artık. Direkt randevu alamıyorsunuz.
teşekkürlerDahiliye al o sevk eder.
gecmis olsun Umarim ciddi bisey cikmaz
İhmal etmeyin, hemen randevu alın. Dahiliye zaten üç ay sonraya ancak verir.acı yok özellikle bacak bölgemde çok yoğun olduğu için kalp ve damar diye düşündüm ama daha önce varisten ameliyat olmuştum ama damar tıkanıklığı ile alakalı mı bilmiyorum da
teşekkürler
Bulamadım zatenİhmal etmeyin, hemen randevu alın. Dahiliye zaten üç ay sonraya ancak verir.
Dahiliye, sonrası hematoloji.
Bakayım bir sevkli çalışıyor hemotoloji amaHemotoloji den randevu almalısınız. Biz geçen hafta eşim için direk almıştık randevu. Dahiliyeye gitmenize gerek yok
Üniversiteden almıştık bizBakayım bir sevkli çalışıyor hemotoloji ama
bulunduğum ilçe de ki üniversite vermiyor hematolojiyeÜniversiteden almıştık biz
işten izin alıp gideceğim ya 2 kere izin almak yerine direkt bir yere gideyim diyorumGeçmiş olsun öncelikle çok bilgim yok ama öncelikle aile hekiminize danışın, hemen gidip gösterebilirsiniz.
Mutlaka en doğru yönlendirmeyi yapacaktır.
En çabuk aile hekimine gösterebilirsiniz şuan beklemeden.işten izin alıp gideceğim ya 2 kere izin almak yerine direkt bir yere gideyim diyorum
bakayım bir duruma göre olmazsa.En çabuk aile hekimine gösterebilirsiniz şuan beklemeden.
Bilmiyorum ama belki onlar sevk falan yazabiliyorlardır (tabi bunu tamamen umarak söylüyorum)
Bu arada evet izin almak can sıkıcı ama hem sağlık ihmale gelmez hem de içiniz rahatlar.
Siz böyle deyince dahiliyeden mrhs uzerinden randevu baktim kendim için 3 gün sonraya randevu vardiİhmal etmeyin, hemen randevu alın. Dahiliye zaten üç ay sonraya ancak verir.
Hematoloji yan dal diye biliyorum. Dahiliyenin yeşil listeye alması gerekir.Hemotoloji den randevu almalısınız. Biz geçen hafta eşim için direk almıştık randevu. Dahiliyeye gitmenize gerek yok
Kilo alıp verme dönemlerinde kılcal damar görüntüleri bu sekilde olabiliyor belki boyle bir durumdur gecmis olsun.acı yok özellikle bacak bölgemde çok yoğun olduğu için kalp ve damar diye düşündüm ama daha önce varisten ameliyat olmuştum ama damar tıkanıklığı ile alakalı mı bilmiyorum da
teşekkürler
izmir de yaşıyorum muhtemelen ondan.Siz böyle deyince dahiliyeden mrhs uzerinden randevu baktim kendim için 3 gün sonraya randevu vardi
Şehirle mi alakalı acaba bu yogunluk
evet sevk istiyorHematoloji yan dal diye biliyorum. Dahiliyenin yeşil listeye alması gerekir.
sevk istiyor hematoloji zaten. çektim resimlerideŞimdiye kadar dahilyeye gelen hastaları hematoloji randevusu için yeşil listeye alıyorduk. Siz yine de bakın hematoloji direkt randevu veriyorsa öyle gidin, birde o moraran yerlerin fotosunu da çekin olur da randevu bulup gidene kadar o morluklar geçer.
inşallahKilo alıp verme dönemlerinde kılcal damar görüntüleri bu sekilde olabiliyor belki boyle bir durumdur gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?