Hangi bölüm bilemedim

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
27
2 yıllık üniversiteden mezunum ikinci universite olarak ne sececegime karar veremiyorum sizce hangisini secmeliyim hastane ortamı olmasını cok istiyordum bu nedenle tıbbi sekreterlik cok istedim ama herkes buna yöneliyo sanırım is imkanı nasıldır bilemedim önerebilceginiz bi bölüm varmı veya tıbbi sekreterlik olabilir mi

2 yıllık üniversiteden mezunum ikinci universite olarak ne sececegime karar veremiyorum sizce hangisini secmeliyim hastane ortamı olmasını cok istiyordum bu nedenle tıbbi sekreterlik cok istedim ama herkes buna yöneliyo sanırım is imkanı nasıldır bilemedim önerebilceginiz bi bölüm varmı veya tıbbi sekreterlik olabilir mi
Adalet,çocuk gelişimi,ilahiyat olabilir 2 yıllık.

tıbbi sekreterlik için artık bunun diplomasına bile bakılmıyor özellerde lise mezunu olarak bile girebiliyorsun yada özel kurumlardan hasta kayıt kabul sertifikası alabilirsin çocuk gelişimi okusan daha avantajlı

X